Blog

fuckin' perfeckt

Hát gyerekek, nagyon, de nagyon írtam ilyet: Boldog vagyok. Igaz, h hnptól számítva két hét múlva írásbelizek, de nem félek. Minden jól alakul, nagyon nagyon örülök a fejemnek. Szert tettem egy nagyon-nagyon igaz barátra. És ezúttal nem hiszem, h tévesen bízom meg vkiben. 

Amúgy csak én vettem észre, h az európai privát szféra sokkal tágabb, és hamár csak ránézel egy emberre, azt hiszed akar vmit? Jó, néhány esetben tényleg ez van, de akkoris. Az a kellemetlen érzés, amikor csak nézel ki a fejedből, és egy kérdően néző szempár kizökkent a gondolatmenetedből, pedig csak arra néztél. 

Az osztálytársaim már fájdalmasan hülyék, bár ez már a társadalmunkat is jellemzi. Nem tudják hol a határ, nem tudják, h mikor kell leállni a hülyeséggel. Csak nyomják, csak nyomják az idiótabalfaszságaikat. Ma zum Beispiel miattuk írtunk röpdogát. Nagyszerű. B1es nyelvvizsga feladatsor jegyre, kellett ez. De ezzel is csak annyi a baj, h azok szívják meg, akik normálisak, és számít nekik a tantárgy. Azoknak már úgyis tökmindegy, akik leszarják. Nem velünk szúrnak ki. Na mindegy. És igen, tényleg kurva vicces, ha vki roma nemzetiségű, színes bőrű, kicsit nyomibban néz ki vagy épp szereti az állatokat és lovakkal foglalkozik. Ezek mind gúnyolni való tulajdonságok, nyílván. Nem figyel, nem hagyja h órát tartsanak, de azért pofázik ha rosszjegyet kap, vagy épp intőt. Lefáraszt. Lefáraszt az h non-stop ezt kell hallgatnom. NEM BÍROM.

De ezen kívűl jó napom volt. Tényleg.

(imádom ezt az állatkát:3)

Teljes cikk

túl sok minden

Első bejelenteni való: május 12-én lettünk egy évesek, és a látogatók, vagy a véletlenül idetévedők száma a sokkal több, mint amit elképzeltem. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki benéz rendszeresen, vagy épp szavakba is önti a véleményét. Sokat jelent, és remélem idővel egyre többen fogjátok ezt megtenni.
Ez a hetem rettentő mértékben sokat tartalmazott vallást. Temetés, esküvő...hát nem tudom, engem spec. irritál, amikor vki rád próbálja nyomni a keresztény vallás igéit. Illetve említettem már h a félvárost végig sikerült tipegnem a 10 centis szegecses magassarkúmban? Nem? Hát mostmár tudjátok. Nem volt egy leányálom, de végig csináltam, nem néztem ki nagyon hülyén, - feltehetőleg - talán látott vki a Moszkva környékén egy fekete-fehér hosszúruhás bőrdzsekis csajt. Jó, senki? Okés, addig jó.
Harmadszor, nagyon röstellem, h ennyire eltűntem mostanában. Nyakamon a vizsga, szószerint, rengeteg dolgom van, tanulnom kell és nem mellesleg hulla vagyok mindenfuckingnap. Most is majd' lefejelem a telefonképernyőt. Úgyhogy majd később jelentkezem. Jó éjt!:)

Teljes cikk

rest in peace.

Ma nem voltam suliban. Temetésen voltam, és a ravatalozó előtt és a pap beszéde közben elmerengtem néhány dolgon. Az ajtóhoz közel álltam, mellettem egy nő állandóan keresztet vetett, én nem igazán vagyok vallásos, és egy idő után már idegesítő volt. A gyászolókat figyelve sok könnyező, vagy épp a zokogást elfojtani igyekvő embert láttam - mily' meglepő jelenség ez egy temetésen... Még anyám is megkönnyezte a beszédet, én azonban egy rohat cseppet sem tudtam kicsikarni magamból. Pedig illett volna. De semmi, egy árva darabot se sikerült. Nem éreztem semmit, szerintem a halál egy tök okés dolog. Nem félek tőle, csak a hizzádtartozóidnak fáj. Neked csak jobb.
Talán még jól is éreztem magam. Találkoztam egy olyan barátnőmmel, akive 11 éve nem láttuk egymást. Hiányzott már. Jó volt végre ennyi idő után beszélgetni vele. Mára ennyit. Kivagyok. Nagyon. Jó éjt

Teljes cikk

T. szülinapja

Tudom, h korábban volt, de akkor csak egy sms-ben tudtam neki gratulálni, - amit feltehetőleg óra közepén kapott meg, miközben én vígan zötykölődtem a vonaton Eger felé.- de most pótolnám. Ő azon kevés emberek egyike, aki tudja kezelni és el tudja fogadni a pesszimizmusom, a borúsabb világlátásom, a szarkazmusom és egyesekre tekintettel maró humoromat. Ijesztő módon tudunk elhülyülni(#ősmadár #20perchelyett1órássmink). Ha rámjön a depizhetnék, akkor felvidít, és, bár ő nem szereti megmondani ha baj van, mert meg tudja egyedül is oldani, de azért jó ha ott van mellette valaki, aki tud segíteni, amennyiben szükséges:). Örülök, h egy ilyen embert tudhatok magam mellett!

Csak mert annyit énekeltük a főcímdalát

"real friends are always going to be there by your side, even at times when you tell them to leave"

"az igaz barátok mindig ott lesznek melletted, még akkoris, ha azt mondod menjenek."

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!:) Remélem tetszett, sajnos a kézzel fogható részen nagyon kezdeti állapotban van, de biztosan meg fogod kapni^^"

Teljes cikk

Nirvana? Legalábbis valami olyasmi

Tegnap este, vagy lehet inkább ma délelőtt megváltozott bennem valami. Az emberek általában egy lelkiválság, vagy egy hatalmas koppanás után találnak magukra, vagy épp változnak meg. Azt hiszem én most túl vagyok a nehezén. Persze, nyilván haragszom rá, ilyen barátot még az ellenségem se kívánnék, illetve egyáltalán ezt a megaláztatást, lelkifájdalmat. Bár lehet jó barát...nekem nemigazán volt az, de nem hinném h valaha is sokat vártam volna tőle, épp ellenkezőleg. Szar volt, talán mostmár vége. Lezártam. Azt hiszem. Örülnék ha megemberelné magát és tisztán közölné mit akar még tőlem,<>de tudom h erre nem képes akkor talán, talán...nem, nem dőlök be mégegyszer a hazugságainak. Jóban-rosszban jó barátok, lol, jó vicc. Mindegy, ez van. Megszoktam már.
Amúgy meg, megyek Svájcba 2 hétre nyáron H.-val^^. Mindent fizetnek, repülőjegy, kaja, szállás...atomkúúlxd igaz, valószínűleg egy árva szót sem fogunk érteni a svájci németből, de majd "Auf Hochdeutsch, bitte.", oszt' rendben van. Ma is kinn voltam Baggionál, kicsi szívem hiszis volt, majd pedig az esernyővel ijesztgettük, miközben rajta ültem, nagyszerű volt. Ugrált össze-vissza, én meg kurv@@nyáztam. Úgy kell azt. Feltöltött lelkileg az, hogy végre kinn lehettem nála, dolgozhattam vele és segíthettem megint egy kicsit rajta. Látom a hálát a szemében. Na mindegy, nem akarok senkit ezzel untatni, mert ezt csak a lovasok érthetik, meg persze azok akik állatokkal dolgoznak. Várom, h végre kiköltözhessek Svájcba. Vissza se jövök. Ott akarok lakni, azon a helyen az én gondokodásom az átlagba megvan, és alapdolognak tartják. Képeket majd teszek fel:3
Byee-byeee

Teljes cikk