osztálykám

Jójó, igen, nekem is felfordult a gyomrom, amikor megláttam leírva, de remélem kicseng belőle a gúny. Szeretem, de vannak egyszerűen olyan balfaszok akik a nemlétező közösséget rombolják. Nade:
Az a leírhatatlan érzés amikor beteg vagy, és a takonyfagyaszó hideg reggelen(amikor amúgy is folyik az orrod), nem viszel papírzsepit. Egyszerűen fenomenális. Volt ma minden, szószerint, kaptam egy 5öst németből(!!), Pedofedor, Zs. értelmes fejei, és természetesen Kersztin pusztasága. Igen, hölgyeim és uraim, ez itt a 9.n osztály egy átlagos napja. Nem épp az értelemről híres. Kezdve azzal h a kedvenc szórakozásuk a stiftes ragaszóval való szórakozás, egymásra ragasztgatták a cuccokat, és a csokispapírt a füzetbe. Sírva röhögök az ilyeneken. Komolyan, néha fel kéne venni egy napot. De sajnos elég sokan vannak akik valóban ennyire hülyék, és nem csak játszák. Vegyes osztály, de sokkkkkal jobban szeretem a réginél. Mondjuk annál jobbat nem nehéz találni.
others
Nichts besonderes. A német már nálam a csapból is folyik, néha a pokolba kívánom, de azért tetszik. Ezt választottam, muszáj lesz végig csinálnom. Egész az érettségiig. hellyeah. Feléne dobnom a társaságiéletemet is, egy tali, egy korizás, bármi.
Amúgy csak én érzem kicsit nem igazinak a webes barátkozást? Azt hogy a személyes beszélgetés helyett az éjjszakába nyúló chatelés megy? Az h nem beszéltek személyesen...majd kialakul, remélitek, de szinte semmit nem tesztek az érdekében. Csak ez olyan...olyan, egy kicsit valótlan, mintha igazából nem is beszélnétek