Please do not forget me. i was your good friend

Mostanra jutottam el arra a pontra, h elég volt. De ezt a témát nem hozom föl többször mert nem is érdemel ez az egész annyi figyelmet, elfecsérelt idő az egész. És az az energia is kárba ment amit belefektettem. Tudhattam volna h ugyan az lesz, és h az egész arra ment ki h ne konfrontálódjunk. No komment.
Amúgy rájöttem h egy viszonylag ismertebb vlogger az évfolyam társam, és gyakran futok össze Szirmaival is a délinél ((Azért volt valahonnan ismerős a pasi><")). Nincs suli még három napig, mert síszünetem van. Ohh yeahhh Folytatom a fanfiction írását, talán eljutok végre a valós kezdethez...talán...egyszer.
Egy hihetetlenül abszúrd ötlet jutott az eszembe reggel fogmosás közben(igen, létfontosságú info, h fogmosás közben). Arra gondoltam, h ugye csináltam egy mail fiókot az oldalnak, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, az esetleges ötleteitekre is az oldallal, vagy épp velem kapcsolatban. Szóval, mi lenne ha mint, pár sor a bloggernek címmel írnátok? Nagyon kíváncsi lennék rátok, a stat szerint elég sokan vagytok. Valaki benne van? Írjon aki igen, lehetőleg névvel:)
Pontosan, látható milyen "hiperjó" ötleteim tudnak lenni. Miket hoz ki egyesekből a fogmosás... Vagy volt valami abban a fogkrémben?