you will be alone, alone with your secrets and regets. Don't lie.

_Why i never walkd away? Pushing me away. _
Ja Linkin Park mániás vagyok. Kicsit. A szövegeikben sok az igazság, azt énkelik amit nagyjából érzek és gondolok. Persze nem szó szerint.
Megérzek dolgokat, amelyek általában meg is történnek, vagy éppen a kisugárzásokat, hangulatot, bajt. Hamarabb belelátok az emberekbe, és mélyebbre. És ha ezt szóvá teszem, érzékenyebbeknél meg elég ha csak utalok valamire, akkor megijesztem őket, vagy meglepem őket. Tehát nem pozitív a reakció. Talán empatikusabb vagyok az átlagnál, de paranoidabb is, így a rosszhangulatot, mérget sokszor a magamra veszem. Egy dologban hiszek( vagyis többen is, de az most nem lényeg). A kisugárzásban, hiszem h minden üzenetnek, mozdulatnak és szónak megvan a maga kisugárzása. Az ellenségességre és az irritáltra ki vagyok élezve. És akár egy üzenteből is észre veszem. Ki nem?
Valami megint nem okés velem. És haragszanak is rám valamiért, de nem tudom miért. Nem látom értelmét megkérdezni, mert úgyis azt válaszolják, h nincs semmi baj, miért is haragudnának rám. Tegnap este óta érzem ezt a frusztráló érzést, és én hülye ilyenkor nem tudom megállni, h csevegést ne kezdeményezzek, hátha megmondja mi baja. De persze nem, csak a lerázási kísérletek. Ezt viselem a legnehezebben. Nem vagyok normális. Egyáltalán nem. Egy idióta fasz vagyok. Egy paranoid idióta fasz. És lemondtam a pszichológusos dolgot is. Egyrészt mert amennyibe kerül, annyit az életben nem takarítok meg észrevétlenül, másrészt, mert egy kicsit tartok a dologtól, harmadrészt pedig, tényleg nem akarok ekkora szívességet kérni, és nem akarom h egy beteg állatnak gondoljon, végre valamennyire megint összebarátkoztunk. És tudom, h nem bírja, ha állandóan problémázom és pesszimistáskodom. Ilyenkor próbál mindig lerázni. Ezt hagyom, aztán mégse, ezzel pedig felidegesítem, és én meg visszagondolva a viselkedésemre, a hajamat tépem. Ohh yeah. Shout up! Megmagyarázhatatlan ellemszenv árad minden üzenetéből. Demons.
Egy kevesebb az összefüggés a bejegyzés szavai és mondatai között. Nem csoda h egyre kevesebben vagytok, drága olvasóim.
Bye.