I'm soo happy, or not?

Igen, fő a határozottság...a pénteki napom csudi joo volt, a legjobb barátnőmnél aludtam,akivel az estét kockulással,beszélgetéssel és a tortilla leégetéstöltöttük(bár az utolsó 2 jól sikerült) mi után megettük a vacsit, felbaktattunk az emeletre. Mivel hulla fáradtak voltunk úgy döntöttünk,hogy megnézünk egy filmet(néhány részen visítva röhögtünk). Mire vége lett a filmnek addigra 1 óra elmúlt. Áh, fiatal az idő-gondoltuk- betettük a második részét is. Ennek kb a negyedéig jutottunk, mert a pénteki edzés jóvoltából  írtó fáradtak voltunk. Tehát kikapcsoltuk a filmet és elaludtunk....vagyis ő, én nem igazán aludtam, --egyszerűen nem tudtam-- de hála az égnek nem voltam fárad,sőt én voltam az első aki fölkelt....mondjuk utána még 2x visszaaludtam:D

Mire összeszedtük magunkat 10óra lehetett,gyors megkajáltunk és rohantunk tovább, én haza, ő pedig vmi buliba. Minden esetre nagyon örültem, hogy végre sikerült csinálnunk egy közös progit,(már 1 hónapja nem sikerült semmit se megszervezni) bár iskola társak vagyunk, de nem igazán tudunk napközben beszélni...fb és a skype esélytelen mert nem igazán szeret dumálni v nemtom, ill. sikerül mindig vmi dolga közben zavarnom, uh én már nem írok, írjon ő ha akar kommunkikálni.
Szóval, hazafele menet rájöttem,hogy nem vagyok egy hűdejo barátnő, nem megy ez nekem...mindent megtennék érte,komolyan, bármben segítek, törődök vele, keresem ha rég nem beszéltünk vagy ha egyszerűen beszélgetni szeretnék vkivel(ő nagyon ritkán:( -mármint keres- teszi ezt).
És (tudom,éssel nem kezdünk mondatot,sry) mindennek tetejébe rájöttem arra is, hogy depressziós vagyok,tényleg,de nem akarok pszichológushoz menni nem szeretném egy olyan embernek elmondani a problémáimat akiben nem bízok meg. Ezért van nekem legjobb barátnőm^^ (remélem ő hozzám fordul majd ha van vmi gondja)
Na mennem kell,mert vár a kémia ><
Holnap jeletkezem