Vendégkönyv

lying on the floor reaction

Uh. Vérrommantikus énem azt mondja, igenis hagyd a fenébe a rossz oldalát, és sodródj az árral.... pasiutáló énem talán mást mondana. De ezzel a két énemmel gyakran veszekszem, ne hallgass rájuk. Én továbbra is azt mondom, kit érdekel, ki mit mond, te mit szeretnél??? Továbbra is: bizony talán jó nagy pofáraesés lesz, de legalább tanulság. ( ezt én mondtam??? kezdek félni magamtól) Tisztázd magadban a dolgokat. Kell a srác? Minden rosszal együtt? Mert tökéletes úgyse lesz, és másnak a múlját ( legyen közeli-távoli) baromság felhánytorgatni. Követett el baromságot. És fog is. Nem vagyok bölcs, de ezt így gondolom. Ha kell ez neked, akkor vágj bele, de ha nem, ne húzd-halaszd tovább, annál rosszabb lesz neked és neki is. Ezt csak te tudod eldönteni, nem a 13 ember, vagy a többi, aki a blogot olvassa. Na, ennyi volt a világmegváltó gondolatmenetem :D De a leírtakat így gondolom. Sok sikert, hajrá, várom mi lesz.


UI.: én itt vagyok, ha kell :)

Re:lying on the floor reaction

Huhh... a múltat tényleg nem jó felhánytorgatni, de sajnos a múltján kívül kevés személyes dolgot tudok róla, így egyelőre csak a tettei alapján tudok nagyjából képet alkotni róla.
Az a baj, h én se tudom pontosan mit szeretnék, mintha ketté hasadtam volna. Tudnom kell ő mit akar, ahoz h én is eltudjam dönteni. Tisztán szeretném tudni, h ő mit érez. Volt egy időszak, amikor még nem tudtam h ilyen dolgai vannak, amikor nagyon meg akarzam szerezni. Akkor nagyon kellett.És az a csúf igazság, h a mai napig az ujjam köré akarom csavarni, azgán ha megérdemli, akkor durván seggreültetni. Másik problémám az, h rettentő kíváncsi vagyok, és valljuk be, ő nem lenne olyan rossz elsőnek.. de bekem meg nem csak ARRA kéne, én viszont neki lehetséges. Rettentően kusza most a helyzet, én is szeretném tudni h mi lesz:DD
Köszönöm:') és ez fordítva is igaz, de ezt tudod♥

Muhahaa csak én írok a vendégkönyvbe? :DD

Amúgy nekünk ehét pénteken lesz egy kétnapos osztálykirándulás, és már most azt tervezgették, hogy visznek piát meg ilyenek... ._.
Két eshetőség van: nem csinálnmak semmit, csak jár a szájuk.
Isznak két kortyot és elkezdenek rajulni, mintha olyan menő lenne amit csinálnak. Ohmájgás ez nem szórakozás, ez öntönkretétel... ._. (és szánalom)
Persze ez csak szerény vélemény˘˘

Re:Muhahaa csak én írok a vendégkönyvbe? :DD

Úgy néz ki:D
A te eseted még jobb, nálunk nem csak nagyszájúak, hanem meg is teszik. Sajnos. Azt hiszem nem lesznek józan állapotban...vagy legalábbis cigizni biztosan fognak.
Nekem is ez a véleményem, ezzel csak magukat károsítják.__. Egészségükre

ejnye, bejnye.. a nők démonok.:C

A legutóbbi posztodhoz írva:
Remélem megtanultad a leckét, miszerint ne ossz meg bizalmas dolgoat SENKIVEL sem. Oké, szép ha az embernek van valaki akivel megbeszélheti a személyes dolgait, de ezekkel a dolgokkal nagyon vigyáznunk kell! Én senkivel, de abszolúte senkivel sem osztom meg a hasonló "gondjaimat" mert nem tudhatod, hogy a leges legjobb, legbizalmasabb barátodból talán majd az ellenséged lesz. Sosem tudhatjuk mi lesz a vége, szóval akár milyen nehéz, ne ossz meg mindent az éppen jelenlegi barátnő(i)ddel. Legalább is én ezt tanácsolom.:)
És nekem az is elég furcsa, hogy a közeli ismerőseid tudnak a blogodról.. nem mint ha rám tartozna, csak én inkább nem mutogatom..:) (és nem véletlenül)
Persze nem kell megfogadnod a javaslataimat, csak úgy leírtam.:)

Re:ejnye, bejnye.. a nők démonok.:C

Ikina, igazad van, nem kell senkiben feltétlenül megbízni, benne pedig pláne nem kellett volna. Ezt a dolgot azért nem tudtam titkolni, mert nehéz volt nem látni és ráadásul csapattársak voltunk röpin is. Hála az égnek csak voltunk. Ő csak azért tud az oldalamról, mert kb többek között az ő tanácsára kezdtem blogolni, tehát Y. vitt bele ebbe a témába, mutogarta h mit hogyan kell, természetesnek vettem h tud az oldalamról, nem akart eltitkolni előle semmit. Most perste másképp látom, de már nincs mit tenni, és amúgy meg nem igazán zavar, ez vagyok én, ezt gondolom, publikus dolog. Persze nem örülnék ha a fél ismeretségi köröm itt lógna, de na.:D
De igaz, ha fájdalmasan is, de negtanultam a leckét, köszi a tanácsot!:)

Re:Re:ejnye, bejnye.. a nők démonok.:C

Megértem, és örülök! Nekem is van egy barátnőm, akivel közel laktunk egymáshoz, és mikor új iskolába kerültem- oda ahová ő járt- ő segített nekem mindenben és neki bármit elmondhattam.
Fordítom. Elmondtam neki dolgokat, de csak úgy, hogy én is tudtam eleget róla ahhoz, hogy ne kelljen félnem, hogy elárul. Az csak az ő kára lenne, mert tudok róla dolgokat. Intelligens vagyok- nem egoista xd- de néha muszáj embertelennek lenni. Ha kibasznának veled, jelezd, hogy van mit felmutatnod ezügyben.
Nos, mi jóban vagyunk mai napig is, de az idők során megtanultam h nem mondok el neki mindent. Sőt, vannak dolgok amiket senkinem nem árulok el. De ezt már írtam, elnézést.xd
Sok sikert, és ne élj felvállalni önmagad, de légy óvatos!:)

Re:Re:Re:ejnye, bejnye.. a nők démonok.:C

Értem h mire gondolsz, én is ezt teszem, mármint nem mondtam el neki semmilyen horderejű titkomat, azt az egyet kivéve, de igazából ez se olyan nagy ügy. Én olyan dolgait tudom, amik viszont ütőképesek. De én nem vagyok akkora tapló h visszaéljek azzal a minimális bizalmával, amit kaptam tőle.
Jó ha az ember inteligens, és az a legjobb ha senki nem tud róla mindent ;)

a leghosszabb, leglelkisebb Ikina-féle hozzászólás...xd

A posztjaidból már rájöttünk, hogy aktívan tanulod az angolt és a németet..:D
De mi ez a zűrzavar? Egy normális mondanivalód sincs, csak az,hogy mit akarunk tőled látni, és hogy minden a feje tetejére állt!! Shadow, ideje aktívkodni és nem csak gondolatokat írni hanem némi pozitív történést is. Te még a pozitív dolgokból is a rossz irányba kezdesz közeledni.
Ezen változtatnod kell. És ne érts félre az előző nem túl kedves- sőt kifejezetten bunkó és érzéketlen- megjegyzéseket nem rosszindulatból szántam csak mindig süllyedsz és ha egy picit felsikerül másznod, megint lemész.
Mindek a csuklóvédő?? Remélem nem azért amire gondolok..:0
Tarts egy kis szünetet, ne filózz sem a volt legjobbarátnőiden, sem azon, hogy jelen pillanatban milyen senkinek és nyomorultnak érzed magad. (a posztjaidból ezt szűrtem le) Állj meg, és kapcsolódj ki egy kicsit.
Erre mindig kell időt szánni, nem lehet csak úgy "játszani" a hangulatskáláddal. Egyszer fent, egyszer lent... Nope!
És ha lehet egy nagyon jó tanácsom- csak is tapasztalatből mondom!- sírj. Hozz elő mindent a fejedben ami aggaszt, ismétlem: mindent, és sírj valahol ahol senki sem látja. dobd el a csuklóvédőt meg a hegyes tárgyakat és ne csinálj semmit csak sírj. ha végeztél, mosd meg az arcot, búj az ágyba, és aludj. Másnap reggel indul a tiszta lap, tiszta fej, és boldog arc^^ (a sírás alapvetően rossz, de néha muszáj, hogy "megtisztulj"..)
Persze ezek nem feltétlenül jó tanácsok, de nálam így működik, ha akarod, megfogadod..:)

Re:a leghosszabb, leglelkisebb Ikina-féle hozzászólás...xd

Neeem, nem azért van rajtam, amiért gomdolod. Meghúztam:D
Jó ötlet, azt hiszem szünetelek egy keveset, lezárom a dolgokat, még lehetőleg a vizsga előtt. Sajnálom h leeresztettem a bejegyzések minőségét illetően, igyekszem tartani a színvonalat, de ez a jelenlegi helyzetben nehézkes.
A kisírós dolog tetszik, beütemezem a 7vgre.
Ideje elfelejtenem néhány embert..

Új hozzászólás hozzáadása