Rólam

Szóval érdekel milyen vagyok...

Egy teljesen átlagos 16 éve kamaszlány, aki viszonylag hosszú, szőkésbarna hajjal és zöld szemekkel büszkélkedhet. Szépnek nem nevezhető, ezért sokan csak egyedinek írják le az arcomat. A rajzolással és az írással fejezem ki magam és a zenehallgatással meg a kockulással vezetem le a feszültséget. Linkin Park, Lana Del Rey, némi Skillet és Sum41, de amikor a Pieces c. számukhoz érek mindig eltekerek, pedig szeretem azt a számot. Mindegy. Feszültség levezetés játékkal....csak is valami véres, gyilkolós játék jöhet szóba, tehát Assassin's Creed 3. A történet, a szereplők, a korszak....egyszerűen minden, imádom<3

A horror filmeken röhögök, kedvencem az American Horror Story, szívszerelmeim Connor és Tate(igen, elég balfasz vagyok ahoz, h perpillanat inkább kitalált karaktereket "imádjak")

A gondolkodás módom furcsa, majd úgyis megérted ha elolvasod a bejegyzéseimet, a világlátásom igyekszik pesszimista realista lenni, nem igazán csípem az emberi társadalmat, főleg azt nem amilyen irányba egyes rétegek elkezdtek mozdulni. Kilábaló félben vagyok a depresszióból, és hiszem h a dolgok csak hozzáállás kérdése(hülye példákkal kíméljetek), és a még nem túlzottam előrehaladott depresszióból egy jó barát is ki tud rángatni, amennyiben nem fél a negativitástól.

 Elméletileg keresztény vagyok, de hogy én ebben az egészben nem igazán hiszek az biztos. Nem létezik h mindent egy, egyetlen egy istenség irányít, minden egy személy kezében van....abszúrd. Inkább a Sorsban hiszek mint a Bibliában, de ez lehet majd egyszer megváltozik. Nem vagyok vallásos a legkevésbé sem, ezt láthatjátok. A történelmet is a győztesek írták, minden csak attól függ h kifogja a tollat a kezében, vagy épp ki ül a monitor előtt. Lehet, h sok a közhely, de ha így látom akkor miért probléma?

A pasikkal kissé hadilábon állok, de hova rohanok 16 évesen..(keeeell egyxd)