ich bin krank

Naja, nostehát, beteg vagyok kedd óta, nem tudom pontosan mibajom, de szarul vagyok. Most hableányszínű körmökkel pötyögöm ezt a bejegyzést, a sehr romatische pirosan világító melegítő lámpa alatt, és csak hogy még passzentosabb legyen a helyzet, szerelmi tanácsadóvá léptem elő. Hellyeahh. Nem mintha ez probléma lenne, csak olyan irónikus, nekem, akinek életében egy romantikus kapcsolata sem volt, azt magyarázza, h miképp viselkedj a kiszemelteddel. Erről egy régebbi trollfészes poszt jut az eszembe...már az eredeti szövegre nem emlékszem, de akkor már egyből magamra ismertem, h "igen, tuti én leszek az az ember, aki szuper tanácsokat ad, de húsz macskával és egy lóval fog meghalni". Jeaah. Taszítom a pasikat, akik megnéznek azok vagy részegek, vagy már mindegy nekik.
Majd megdöglöm, úgy fáj a torkom, nem túlzok. Nem kísérhetem el a csapatomat a vasas ellen játszani, pedig annyira szerettem volna. Tényleg. Legalább ott ülni vezetni a jegyzőkönyvet, és támogatni őket.
És mondhatom le a talit P.-vel, ajish, vele is olyan rég nem találkoztam. Fuck.
Mindig eszembe jut miről akarok írni, de mire betölti az a tetves böngésző a mobilnézetet elfelejtem.
Jaigen, AHS, avagy American Horror Story, egyszerűen imádom. Imádomimádomimádom. Tate♥, nem bírom a szőke pasikat, de ő kivétel, az elején szinkronnal néztem, úgy igennyomi hangja volt, de áttértem a feliratosra, először nem ismertem fel a hangját és meg is lepődtem. De aaaa, sokkal de sokkal jobb az eredeti hangja. És amiket mondott a 6. epizódban Violetnek:33 hát az uhh. Aztán eszembe jutott h ő csak egy kitalált karakter, és amúgyis, ilyet nekem az életbe nem fognak mondani, itt elmorzsoltam egy könnycseppet.
Igen, néhol még visszatér a jóöreg negativitásom, de próbálkozom pozitívabban nézni a dolgokat. Megy is. És talán van valahol eredménye is.
Na byeeee