megtört tolerancia

Az elemzés megint csúszik. Bocsánat, csak időközben néhány dolgot át kell értékeljek. Sajnos rosszirányba. Rosszul döntött amikor megpróbált egy lépést is ellenem tenni. Nagyon rosszul.
Nem szakad le a pofája h a barátaimat próbálja ellenem fordítani?! Számítottam arra h megpróbál előbb vagy utóbb visszarúgni, de ez...mindegy. Inkább nem mondok semmit.
Komolyan, komolyan gyerekek, én ezért az emberért egy évvel ezelőtt bármit megtettem volna. Tényleg. Csalódtam benne nem egyszer, de nem hittem h idemerészkedik. Talán pár nappal ezelőtt még naívan hajlandó lettem volna segíteni. Megint, mert tudom h nem rosszember, és nem is akarom annak beállítani. Csak...
Áhh hagyjuk. Megvan róla a véleményem, ahogy sok más embernek is. Ennyi.

Hangulat váltások tönkelege két óra alatt, remekkk.

Am ma voltam T.-vel moziban, megnéztük a Beavatottat. Állati jó, nekem nagyon tetszett, bár a magyar cím adás megint domborított, de ezt megszokhattuk már. Nagyon inspiráló műnek tartom, nekem legalábbis nagyon sok ötletet adott a történetemhez. Megérte ezért fizetni!
A film vége után végig bolyongtuk a bevásárló-központot T.-vel, rengeteget beszélgettünk, ajándékot is vettünk a bátyjának. Rég nem tudtunk már ennyit személyesen. Hiányzott. Most is beszélünk és nagyon fáradt is vagyok, szóval megyek szuszókálni.
Jó8!