minden, avagy ömlesztett bejegyzés

At first, nem rég volt T. szülinapja, erre még egy külön bejegyzésben ki fogok térni. Second, cipellőmről ígértem képet:

Third, osztálykirándulás...na hát az egy külön történet. Egerben voltunk, mi H.-val, G.-vel és B.-vel sörrel kezdtük Déliben a reggelt, onnan irányba vetüttk a Keletit. Pont előttünk akasztottak le a rendőrök egy cigányt bogyókkal. F@aszán indult a napja szerencsétlennek... Az odaút nem volt vészes, miután lejártuk a lábunkat a szállás felé, mehettünk a belvárosba, kaptunk időt arra, h kajáljunk. Találtunk egy tökjoo Gyrosost, igaz én csuklóig úsztam a szószban.. xd délután fele vettünk pár doboz sörikét, aztán komótosan visszaindultunk a szállásra. Mivel Fa.-nak szülinapja volt, ezért a csapat 89%-a hozott vmi piát és töménytelen mennyiségű cigit.   A társaságom hátra vonult rágyújtani, közben azon parázva, h mi lesz ha ternyák észreveszi őket. Így hátravonultunk az asztalokhoz B. kivételével, ő a sarkon cigizett. Brilliáns ötlet..  Végül, lehet bevonzzottuk, lehet nem, megjelent az ofőnk. Ránézett B.-re, elsőre talán nem is vette volna a kezében lévő szálat, de erre a nagyon értelmes hímegyed fogta magát, és beleszívott. B. faszagyerek, B. megtehetixd  Tanárnő nézett nagyokat, majd közölte h tudtával még nem múlt el 18, úgyhogy legyen szíves, és ne előtte dohányozzon. MIndenki arra számított, h majd kap vmit, de semmi. Ritka jófej ofőnk van, elhihetitek. Eközben M.-éknél üvöltött a zenének csúfolt valami, és a bentlakók már kissé be voltak csiccsentve. Ezután pár óráig nyugi volt, mikor besötétedett, és jól bealapozott a társaság, egy része leült a tábortűzhöz, amit két 20as csávó csinált. Jóarcok voltak, bár ők se voltak már teljesen józanok. Kb 10 perc múlva beütött a baj M.-éknél: lebuktak. És nem az ofőnél, hanem ternyáknál, a némettanárunknál. Utólag kiderült miért, E. kinnt hagyta az asztal közepén az üres Kalinkás üveget. Most erre mit lehet mondani?!><" Mindegy, a tanárok kiakadtak picit, de nem volt semmi. Ebben a szobába történtek khömm igen érdekes dolgok..

H. ki volt a pasija miatt, mondjuk ezt megértem. Nem irogatok mások magánéletéről, szal kussolok erről. J. is kicsit többet ivott, de ők úgy 1 óra fele elmentek a szobánkba lefeküdni, illetve nem, mert J. félórát telefonált egy sráccal, aki minden hülyeséget hallott, ami a szobában elhangzott^^'. Komolyan, ne akarjátok tudni, h milyen értelmes beszélgetéseket folytattunk. Durvák. Nagyon. Illetve két gyerek be is tépett, bár ez várható volt, de azért na. Ezeknek megfelelően a másodiknap mindenki másnapos volt, nem voltak nagyon programok, elmentünk a tuk-tukkal(alias kisvonat) Szépasszony-völgyébe, majd vissza, kedvenckisbarmaim minden helyesnek tűnő srácnak kiabátak viccből, okoztunk néhány érdekes percet az egrieknek, az tuti. A visszaút szar volt, feel like a sauna, az eső is esett, majd elállt. Oké Május, oké, mi megértjük. Sőt volt aki még ma harmadnapos is volt>< idiot.

Mára ennyit, byee-byeee