not about Angels

Üdv mindenkinek, nem nem haltam meg, nem raboltak el, szimplán eltűntem, jó nyári szokásomnak megfelelően. De mostmár remélhetőleg gyakrabban tudlak boldogítani Titeket a bejegyzéseimmel. Úgyhogy akkor vágjunk is bele. Kezdjük a pasik témával, az úgyis aktuális.
A legtöbb lánynak a rosszfiúk jönnek be, ezért nem nehéz rájönni arra, h a fiúkák e tény tudatában előszeretettel játszák a macsót. Mert ők megtehetik h szarnak a számukra fontos személyekre, mert ő megteheti. Játszmák, játszmák mindenhol. A legtöbb csaj csak addig kell nekik amíg meg nem dughatják, jó kis trófea, nemde? Nem! Kurvára nem. Ezek után meg csodálkoznak h a csajok elutasítóak, paranoiásak, bizalmatlanok. Annyira logikus b@sszameg. Persze ez csak a felszín, ha mélyebbre ásunk az illető lelkivilágában, legtöbbször azt tapasztalhatjuk, h igazából egy lelkileg gyenge, érzelmileg sérülékeny embert próbál takarni a rosszfiús álca. Valószínűleg ők is jól pofára eshettek valamikor, és erre ez volt a reakció. Ezzel megkezdve az ördögi-kört, mert innentől a lányok egy része sem fog másképp játszani. A "Ha ő megteheti, akkor én is" elv után szabadon. Csak érteném meg h ez hol jó...
A következő téma, amihez hozzászólnék, az a felelősségteljes viselkedés lenne. Ezzel a dologgal sajnos személyesen is szembekerültem, igaz csak közvetve, de eléggé szíven ütött a dolog. Vagyis pontosabban az ellenkezője. Ha hülyeséget csinálunk vállaljuk már föl, könyörgöm! Akár mennyire is laza az ember, vagyis ez esetben macsó. Nem tudom ki hallott a Balatonakaliban történt cserbenhagyásos-gázolásról, de ahhoz csak annyi hozzáfűznivaló lenne, h congratulations. Szép volt, haver. Jól csináltad! Elsodrod a biciklist, letarolod a padot, majd fékezés nélkül tovább hajtasz. Ezaztán a betyárbecsület, így viselkedne egy tipikus rosszfiú, nem vitás. Ja, de, kurvára ott kellett volna h maradj, rohadtul vállalni kellett volna a felelősséget, és nem utólag sírni h "jajj, mi lett volna ha meghal? Mi lett volna velem?". Na mindegy, azt hiszem nem hergelem magam tovább ezen. Nevetséges. Most hirtelen ennyi, majd talán esetleg vmikor lesz egy kicsit rólam is szó. Lehet h zárok, még nem döntöttem el véglegesen.

Tschüs, auf Wiederlesen!