what i think about you, it's not okay..

Nos, elég régen nem jelentkeztem már. Nem volt semmi érdekes az elmúlt pár napban. Úgy fest nemsoká elhúzhatok a városból, de előtte még T.-vel lenyomunk szombaton egy lovazást. Baggio bizonyos szempontokból sokat fejlődött, néhány téren viszont visszaesett inkább. Kész közelharc fölvenni a hátsólábait. Na de ennyit a lovas témáról, mert a végén még azokat is elüldözöm akik nem unták meg még azt h nincs poszt:D.
Hétfőn K.-val a Gellérthegyen voltunk. Rátelepedtünk egy sziklára és rajzoltunk. Pontosabban a Szabadság hidat. Egy angolnyelvű turista szavaival élve "prettynice"-ok voltunk, ezért lefotózott minket a sziklán fészkelve két zacsi gumicukor és egy zacskó chips társaságában. Meg kell hagyni, elég helyes volt és még néhányszor elsétált előttünk:33. Mondjuk rajta kívül még néhányan hazavittek minket emlékbe. Nagyon jól éreztük magunkat. Chill. Még kéne jó pár ilyen.
Most itt fekszem az ágyon, hallgatom a zenémet, írok és örülök a fejemnek, mert megoldottam az AC3 problémámat, és mindenk mükszik rendesen(^^).
A skype fiókom szeret szórakozni velem. Egy szadista program az a cucc. Tesóm használja a gépet, erre elkezd csipogni és egy olyan név mellé tette ki az olvasatlan üzenetek jelet, akitől nemigen várnék üzenetet, az igazat megvallva meglepődnék ha valaha is beszélnénk még. Számomra halott ember. Naszóval kis híjján megállt bennem az ütő( nincs akkora szerencsétek, még egy darabig szorgalmasan szennyezni fogom a jelenlétemmel a webesűrt) amikor jelzett a gép. Rámentem, kiderűlt h csak most keptam meg a tavaly nyári és késő tavaszi üziket. <>.
Anyád hogy van?xd Jó indul ez a nyár. Apropó, nektek hogy indul? Mik a tervek? :)

Byeee