what the..

Rettentő gyorsan pörögnek le a visszaszámlálandó napok. Jövő héten vizsga, utána következő héten szóbeli. 25.-leszek, szóval nem kell bemennem hétfőn és kedden. Jeeej. Érdekes mód' nem félek, najó talán. Igazán kíváncsi leszek arra, h kik maradnak meg jövőre. Remélem kihullik a férgese, és az én kedvenc osztálytársaim maradnak. Fogadtam is H.-val, ha átmegy, akkor még aznap megveszem a Reserved-ben a stay positive pulcsit, D.-vel pedig h sütök macaront. Igen, mert olyat is tudok. A pulcsi rajtam egy konkrét vicc lesz a MindenÁron-napon, de ez a cél. Majd talán teszek föl képet..

Fuhh gyerekek, ha átmegyek a vizsgán biztosan be fogok baszni. Még azon az este. Nem lesz gáz ha fullmásnaposan megyek kövi nap suliba, bár nem lesz tanítás úgyhogy azt hiszem mindegy is. :D

Ma ennyire futotta. Szét vagyok hullva, nem tudok semmire rendesen odafigyelni, sajnálom. Muszáj volt feljönnöm végre egy kicsit, mert nagyon hiányzott már. Bár nem írok mostanában túl tartalmas dolgokat, remélem nem ábrándultatok ki az oldalamból.

 

 

(ui.: a német jótékonyhatásai közé tartozik, az h kihagyom a szavak végét)