Vendégkönyv

..

Ich liebe deines Webpage béjb♥

Re:..

Danke schön juharsziruposmézespuszedlim♥:D

Re:Re:..

:)

Valahonnan ismerős ...

Szia! Hááát ,ez jobb mint amikor csak meséltél róla! Sok sikert és alles + !

Csere és egyebek...

Szia! Először is, benne lennél egy cserében?
Oldalam: https://zsu-zsukincsei.gportal.hu/
+ Tetszik az oldal, és a Fanfiction(AC)-t és nagyon tetszik! :)

Re:Csere és egyebek...

Persze írtam is hozzád:) és kösziii

:))

Na csókolom én is megérkeztem....:DD
Mit is kéne írnom...sokat nem tudok mert azok szerencsések közzé tartozom akik elsőként olvashatták el :PP mint akkor most is elmondom hogy nekem tetszik...igaz ez a rész mééég nem olyan esemény dús de jóó lett:)) ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss kérem a következőő részt :DDD puszi :)) és bocsi hogy csak most
Ut: CONOR <3 <3 ^_^ <3 <3

Re::))

Jajaa, a szerencsés tesztalany:D nagyon örülök hogy tetszik, azóta azért már vannak izgisebb részek...
Jojó valószínűleg ma teszem fel:)
Connor forforforeverrr:33 ♥

a fanficed

Nos, tetszik a fogalmazásod. Elég rövid volt és nem túl eseménydús, de ezt nem sértésnek szánom, nyílván ez egy bevezető rész. Nos, engem érdekelne tovább is a történet, de azok szerintem lehetnének hosszabbak és izgisebbek is!:) ^^ Mindegy, sok sikert! És ha adhatok egy tippet, szerintem nyugodtan készíthetsz neki egy külön oldalt h ne a blogodon kelljen írnod, perzse csak ha lesz arra az oldalra is időd. Bár a blogon talán észrevehetőbb és könnyebb elolvasni. Mindegy, ezt te tudod, de szerintem érdemes folytatni!:)

Re:a fanficed

Jajj, nagyon örülök h tetszett!:) hát igen...nem lett valami hosszú, az az igazság h néhol igen nehéz elolvasni a kézírásom és ez kicsit lelassít. Ohh...bőven lesz még mit olvasnod, ez csak az első oldal volt:D már egy fejezet meg még vmenny meg van írva. Nagyon úgy tűnik h többszáz oldalas lesz...cs győzzem gépelni:DD ja és köszönöm a tanácsot, szerintem nem kesz időm két oldalt vezetni, uh az aranyközéputat választom és csinálok neki egy külön menüpontot:)

Új hozzászólás hozzáadása