Vendégkönyv

<3

Engem érdekel a "könyved" :). <3

Re:<3

:DD akkor eddig 1 ^^

tanácsom^^

Ez csak az én véleményem, nem kell megfogadnod, a te döntésed!:))
Szerintem beszélj vele a viselkedéséről, és hogy miért távolodtál el tőle, meg mindenki.. ha megérti, akkor próbáljatok kibékülni. Ha ő nem kezdeményez beszélgetést, de te szeretnél a barátja maradni, akkor menj oda és mond el neki az érzéseidet. Ha nem érti meg, akkor szerintem nem is érdemes folytatni.. és csak azért mert sajnálod, hogy majd később talán egyedül marad, ne menj vissza hozzá, mert lehet h minden megismétlődik. Én ezt tapasztalatból mondom. És persze nem kell megfogadnod amit írtam, csak gondoltam esetleg segíthet!:)

Re:tanácsom^^

Beszélni fogok vele mindenképp, bár nem hinném, h komolyan veszi azt amit mondok, vagy nem jegyzi meg...esetleg nem is akarj végig gondolni. Pontosan, szerintem addig amúgy nem is fogja értékelni a barátságom, amíg el nem veszti. Nagyon köszönöm a tanácsod, az ilyenek el sem tudjátok képzelni mennyi erőt adnak nekem a mindennapokhoz. ♥ :)

Re:Re:tanácsom^^

Hmm, akkor valószínűleg nincs mit tenni.. azért remélem hamar észhez tér.
És örülök, hogy így gondolod!:) ♥

Re:Re:Re:tanácsom^^

Én is ebben reménykedem...de aki bújt, aki nem, a jövő héten beszélni fogok vele. Előre láthatóan kedden...szeretném nem elszúrni. Szoríts:D :s

Próbáld...

Szerintem próbálj megbeszélni vele, hogy miért viselkedik így. Lehet, hogy rosszul fog esni, amit mond, viszont legalább megtudod a változás okát. <3

Re:Próbáld...

Azt tervezem...csak még nem tudom mikor és miként.:( bár most látok egy kis reményt arra h megint olyanok legyünk mint tavaly, de ez a kis remény-sugár azt hiszem napokon belül el fog halványodni.

:)

Az ember 7-8.-os korában kezdi általában a barátokat úgymond "leváltani". De emiatt ne aggódj, fogadd el. Van egy mondás:
"Ahol egy ajtó bezárul, ott 2 másik kinyílik!"
És tapasztalatból mondom, hogy ez 100%-osan igaz. :)
Képzeld, ha 8.-ban velem nem történt volna meg egy ilyen, akkor nem az álom iskolámba járnék. Igaz, hogy elvesztettem egy barátomat, de sok ÚJAT és igazabbat szereztem:)). Az új barátok energiát adnak és felvidítanak. Nem arra kell gondolni, hogy mit vagy kit veszítettünk el, hanem, hogy kiket kaptunk "helyette".
Legyél mindenki felé nyitott és hidd el, így sokkal egyszerűbb és jobb lesz az élet. (Főleg a gimis.)
Egyébként érdekes a blogod, várom a következő bejegyzésedet<3.

Re::)

Igazad van, azt hiszem legjobb lesz ha beletörődöm a dologba...de ez most még nagyon nehéz, tudomásul vennem azt h az az ember aki nagyon sokat számított egy szó nélkül elhagy, úgy sétál el mellettem a folyosón mintha sosem lettünk volna legjobb barátok. Nekem is a barátaim adják az energiát, bár ez inkább abban jelenik meg h nem vagyok fulldepresszio a suliban (de otthon...). Azt hiszem ebben a pár héten máris leltem ÚJ, IGAZ barátokra:')
Nagyon köszönöm kedves és reményteli szavaidat. Sokat jelentenek. Várhatóan a hétvégén pötyögöm be a következőt:)

Új hozzászólás hozzáadása