Blog

Ballagás

Ááááá....nem sokára itt a ballagás--tudom h kb még 4-5 hét van addig, de a határozottságomból kifolyólag muszáj egyes dolgokkal már most elkezdenem foglalkozni, ilyen pl a ruha-- nálunk hál' Istennek nem fújják fel nagyon a dolgot, de azért illene rendesen felöltözni...és halvány lila gőzöm sincs, h mit vegyek föl. A cipőről meg ne is beszéljek. Most éppen a Forever21 oldalát böngészem, hátha akad vmi ami elnyeri a tetszésem. HELP!! Ha valakinek BÁRMILYEN 5lete van akkor nagyon kérem,h írjon. Eddig osztály szinten cs a nyakkendő és a sál van meg....nem tűnik nagy teljesítménynek.....De az!

Teljes cikk

Nothing

A mai napon szerintem nem várható tőlem értelmes bejegyzés...jelenleg kissé agyzsibbadt állapotban vagyok.

Nézd sokáig a képet és Te is lezsibbadsz;)

Teljes cikk

Néha úgy szeretnék meghalni...

Nem, nem úgy értem, h öngyilkos hajlamaim lennének. Egyszerűen cs elgondolkoztam azon, h mi lenne ha meghalnék, ki hogyan reagálna, kinek hiányoznék(senkinek). De ha már itt tartunk, ki hogyan szeretne meghalni?(ha muszáj lenne választani) Én golyó általi halált választanám.

Semmi képpen nem választanám a kötél általi halált vagy akármilyen fulladás miatt bekövetkező elmúlást. De tényleg, milyen lenne ha egyszer csak fölhívnák mondjuk a legjobb barátnőmet és közölnék vele,h meghaltam. Hogyan reagálna? Mit csinálna? Vagy az osztálytársak....bár szerintem nem hiányoznék nekikxd.

Igen...ismét Shadow egy értelmes elmélkedését olvashattátok.

 

Teljes cikk

Logó

Gyerekek, hogy én ezzel mennyit szenvedtem(><), vagy 200szor sikerült újra csinálnom, de még így sem tökéletes, kiderült, h cs azt jeleníti meg ami a kép bal felső sarkában van(eltartott egy idejig míg erre rájöttem). Most többre nincs energiám, majd egyszer talán:)

Teljes cikk

Valami új...

Hát igen...tegnap este feldobtam egy új dizit, cs már nem volt energiám cikket írni hozzá. Szerintem egész jó lett (ahhoz képest, h ugye nem vagyok vmi géniusz...) Aki erre jár és van kedve írni, akkor bátran dobjon meg egy kommenttel. :)

Teljes cikk