Blog

ohh a happy day...

Hát igen, megértük ezt a pillanatot is, boldog vagyok. A boldogságom oka márpedig az, h Baggio(ló) nagyon jól dolgozott, minden jelzésemre figyelt, nem játszotta az ideg-beteget, ahogy szokta. A lovász rá sem ismert. Remélem ilyen marad, a főnök pedig meg is dícsért(ami nagyon ritka) és szívesen foglalkozik velem. Hát dióhéjban ennyi, nem akarom untatni a kedves látogatóimat a lovas sztoriaimmal. De sajnos a boldogságomat(de "sokáig" tartott...) beárnyékolja az a gyerek akiről az előző bejegyzésben szó volt, nem, azóta sem érdekel, de zavar,h bántok valakit úgy hogy nem is szeretném.  És mindennek a tetejébe, kiderült,h jön a ballagásomra is (amire még nem találtam ruhát...vagyis találtam,de nem csak egyet akarok megnézni, a cipőről meg ne is beszéljünk>< ) . Szóval ez van.

Teljes cikk

Hello World!(again)

Sziasztook:)

Szóval itten vagyok, ugyan nem a legjobb ideg-állapotban, de nem ez a lényeg. Ezennel hivatalosan is bejelentem, h nem zárok be végleg, újra nyitok. Dizit is váltottam, erről majd kérlek írjatok véleményt :) .Sok minden történt ebben az egy hétben, erdei iskolában voltunk az osztállyal(meg egy másik sulival). Elég jól indult, csodás volt Erdély, majd teszek föl képeket is, de azért voltak érdekes dolgok is...khöm...volt egy nyomorék srác a másik suliból, kb 1x szóltunk hozzá és ránk ragadt, mint egy matrica:@. Később kiderűlt, h azért mert, az ő szavaival élve: teljesen belém esett -.-". Ez nem volt elég, szerencsétlen csúnya (erről nem tehet, tudom, de döntő tényező) még idegesítő (erről viszont igen, elég elnéző és béke tűrő vagyok az ilyenekkel, de ez halálba idegesít/ett) is. Már az első nap rám tapadt, de azt hittem h cs viccel amikor azt mondja bejövök neki. Tévedtem. Attól a naptó kezdve le se szállt rólam, de ezt cs baráti érdeklődésnek vettem. A többiek tettek éerdekes megjegyzéseket is, de ennek se tulajdonítottam több jelentőséget. Végül,  Szerdán a sóbányában, mindenki előtt bevallotta. Hát azt hittem ott fogok meghalnixd. Leírom amit felfogtam belőle(10 percen keresztül dumált és abból cs az első 5 percet fogtam fel) : tisztel amiért még ezek után is hajlandó voltam elviselni (nem kevés erőfeszítés kellett ehez...), meg h tudja h nem viszonzom, de leakarja mondani, h örül annak h egy ilyen csinos (se), okos lány barátságát tudhatja a magáénak és mindenki szerencsés akit a barátomnak nevezek...stb. Innen már nem emlékszem semmire,mert lesokkoltam.És ezek után se volt képes leakadni rólam. Nagyon idegesítő, de nem volt szívem elküldeni, pedig azt kellett voltna. Mindenki engem győzködött, h nemár...jöjjek vele össze...de már bocsánat, hazudni azért nem fogok! És, amúgy is...elméletben más tetszik...de ezzel az a helyzet, h kiábrándultam belőle...elvileg...Egy utolsó szemét állat vagyok. Tényleg. Végül az egyik srác + az egyik barátnőm beolvasott neki, ez hála az égnek hatott, s leszakadt rólam. Már nagyon untam...de azért sajnálom is....nemnemnem....rohadtúl idegesít a gyerek.


Am ezen kívül egész tűrhető kedvem van...
ITT A NYÁÁR!:))

 

 

Teljes cikk

Nem tudom....

Mi legyen? Annyi mindent leírnék, de nem tudom szavakba önteni és a személyes ismerőseim közül túl sokan olvassák a blogomat, tehát megint csak oda lyukadtunk ki, h így nem fogok írni. Ebben a hónapban már biztos nem. Pedig elég sok minden történt velem, amit szeretnék kiírni magamból és ez egyrecsak gyűlik bennem a keserűség és a düh. Bár szerencsére a mai nap egész elviselhető volt, de nem tudom...vmi nem stimt.

Teljes cikk

Novella? Snafu!

Nem, még egyelőre nem térek vissza. Csak annyit szeretnék veletek megosztani, hogy a novellámat véletlen letöröltem, ugyan a kézirat meg van, de radikális változtatások történtek a szövegben és sajnos ezekre nem emlékszem, tehát nem teszem ki. Egyelőre:D

Teljes cikk

So Sad

Ritka rossz napom volt. Újból dagonyázom a depresszióban, lekéstem a futó versenyt(9percelxd), nem tudom mi van a barátnőmmel...vmi biztos, h nem stimt.(Igen vmi nem oké, bármit is mondasz). Továbbá rájöttem, h fölöslegesen blogolok, tényleg, nincs stílusom, nem egyedi az oldal,amatőr....és nem megy nekem. Azt hiszem, semmi értelme folytatnom az egészet. Semmi érdekest nem tudok írni, azt hittem jobb lesz,h majd leírom ide azt ami bánt, amit gondolok,érzek...stb. De végig gondoltam ezt a dolgot, s arra jutottam,h ha mindent leírnék akkor az egész oldal cs arról szólna,h nyivákolok. Hol ezért, hol azért. Erre senkinek nincs szüksége. Nem történik velem semmi érdekes, ha mégis akkor pedig nem tudom leírni, mert nem tudok jól írni.( kivéve amikor jo napom van, ami ritka) Nem túl gyakran csinálok olyan dolgokat amik számotokra érdekesek lehetnek, nem vagyok vmi társasági ember, sőt, egyre zárkózottabb vagyok.Olyan szinten, h a legjobb barátnőm mellett tegnap képes voltam cs úgy ülni 15percen keresztül, s nem szólni egy szót sem.Címeres ökör. Mást nem tudok mondani...illetve tudnék, de azok nem lennének vmi szép szavak. Néha olyan szívesen elfeküdnék a padlón, cs feküdnék, tudomást sem véve a világról, meg azokról akik körülöttem vannak. De sajnos nem tehetem meg, nem tudom, képtelen vagyok cs hagyni h a dolgok eldübörögjenek mellettem. Vagy lehet egyszerűbb lenne mondjuk fejbe lőni magam és nézni a többiek reakcióját(szellem ként,igen, sztem jó lenne szellemnek lenni). Szóval ezzel a feletébb "érdekes" irománnyla búcsúznék. Szünetre teszem az oldalt, vagyis nemtudom....de lehet h fogok még írni, a novellámat szerintem azért még részletekben letolom. Úgyhogy a Cseréimtől azt kérném, h ne vegyenek le a listájukról. De személyes bejegyzéseket nemigen fogok már bepötyögni. Mindekinek köszönöm aki eddig látogatott, Cseréimnek(őket továbbra is látogatni fogom) és Lou-nak, akitől megkaptam az első díjamat.Meg persze Mesternek is^^. Bár még lehet, h a héten írok. Félre értés ne essék, nagyon jó volt itt irogatni, tudván azt,h van aki elolvassa.

Teljes cikk