Blog

don't give a fuck

Hát az úgy volt hogy.... Najó, nincs mentség. Két hete semmi életjelet nem adtam, pedig egy egész izgalmas storyba csöppentem. Igaz, hamar véget is ért.
Mint már a legutolsó bejegyzésemben is említettem, a "kapcsoltaban" állapot felé haladtam. HaladTAM. A srácot kitettem egy hét után. Csak kétszer találkoztunk és úgy rám mászott, h rosszul is lettem tőle. Fuhhj. Nem részletezem, legyen elég annyi h a körülményekhez képest diplomatikusan fogalmazva tettem ki. Ígyhát újra szinglinek hívhatom magam. :3 Jöjjenek csak a helyes pasik:D haha nem tudom milyen világban találkozok egy helyes, kedves csávóval, aki nem lefektetni akar. Igaza van Canadanak, az a kapcsolat ami az öledbe hull, tuti szarul végződik.
Képtelen vagyok elképzelni magamat egy kapcsolatban. Nem akarok szolgáltatott lenni. Félek. Nem tudom, nem megy, tartok attól hogy elszúrok valamit. Gyahhh. Kétbalkezes vagyok a szívügyekben. Bezzeg másokéban... rohadnék meg. Na mindegy, ennyit rólam.
Byeeee

Teljes cikk

ámor vagymiaszösz

Nos gyerekek, már egy ideje nem dugtam ide az orromat, okkal. (:3)

Határozottan a "kapcsolatba" nevű állapot felé haladok, még magam sem tudom elhinni, h bárkinek is tetszem, de remélem tartósan meg marad kedves denkivensünkben az érzés. Tegnap volt az első randink, még vörös rózsát is kaptam^^. Állandóan élcelődünk, kifigurázzuk egymást, persze csak poénból. Nem tudom mekkora jövője lesz a dolognak, igyekszem optimista lenni... dehát tudjátok milyen vagyok:D 

Na de ennyit a szerelmi életemről, nem az interneten fogom megtárgyalni. Akit érdekel, és én is úgy gondolom h megbízhatok benne, az írjon mailt, vagy Fb-on.

Ma indulok le balcsira, szerdán jövök fel, majd hétfőn vissza is megyek. Jól elingázgatok itt..

Arculatváltást tervezek, meg egy komolyabb témáról szóló posztot. Na de ennyit rólam.

Byee

Teljes cikk

what i think about you, it's not okay..

Nos, elég régen nem jelentkeztem már. Nem volt semmi érdekes az elmúlt pár napban. Úgy fest nemsoká elhúzhatok a városból, de előtte még T.-vel lenyomunk szombaton egy lovazást. Baggio bizonyos szempontokból sokat fejlődött, néhány téren viszont visszaesett inkább. Kész közelharc fölvenni a hátsólábait. Na de ennyit a lovas témáról, mert a végén még azokat is elüldözöm akik nem unták meg még azt h nincs poszt:D.
Hétfőn K.-val a Gellérthegyen voltunk. Rátelepedtünk egy sziklára és rajzoltunk. Pontosabban a Szabadság hidat. Egy angolnyelvű turista szavaival élve "prettynice"-ok voltunk, ezért lefotózott minket a sziklán fészkelve két zacsi gumicukor és egy zacskó chips társaságában. Meg kell hagyni, elég helyes volt és még néhányszor elsétált előttünk:33. Mondjuk rajta kívül még néhányan hazavittek minket emlékbe. Nagyon jól éreztük magunkat. Chill. Még kéne jó pár ilyen.
Most itt fekszem az ágyon, hallgatom a zenémet, írok és örülök a fejemnek, mert megoldottam az AC3 problémámat, és mindenk mükszik rendesen(^^).
A skype fiókom szeret szórakozni velem. Egy szadista program az a cucc. Tesóm használja a gépet, erre elkezd csipogni és egy olyan név mellé tette ki az olvasatlan üzenetek jelet, akitől nemigen várnék üzenetet, az igazat megvallva meglepődnék ha valaha is beszélnénk még. Számomra halott ember. Naszóval kis híjján megállt bennem az ütő( nincs akkora szerencsétek, még egy darabig szorgalmasan szennyezni fogom a jelenlétemmel a webesűrt) amikor jelzett a gép. Rámentem, kiderűlt h csak most keptam meg a tavaly nyári és késő tavaszi üziket. <>.
Anyád hogy van?xd Jó indul ez a nyár. Apropó, nektek hogy indul? Mik a tervek? :)

Byeee

Teljes cikk

még valami esetleg?!

Kurvára meg lehet baszni magadat, Ubisoft. Karácsony óta nem tudom aktiválni az Assassin's Creed 3 Washimgton Editiont, nemm tudom sehonnan leszedni azokat a cuccokat, amiket megvettem. Most elfogadta a játék az azonosítót, de a tartalmakat még mindig nem tudom letölteni. Egyáltalán azt sem tudom h honnan tudnám.

Föltettem egy kérdés a Gyakorikérdések.hu-ra, vagyis föl tettem volna, ha ki nem találta volna azt a moderátor, h sértem "egy harmadik személy" szerzői jogait. Mégis mivel?? H tudni szeretném hogyan használhatom azt, amiért külön fizettem? Ez milyen rossz vicc? Faszom kivan ezzel az egésszel már. Semmi sem tud normálisan működni?! 

Teljes cikk

what about you?

Talán lassan visszatérek a rendes kerékvágásba, és írok mindennap egy posztot. Bár lehet, h nyögve nyelős lesz..egésznap otthon vagyok, nem csinálok semmit:D, szal nem ihlet meg semmi. Mégis kinek van kedve a forró betontengerben mászkálni izzadt, büdös, hülye emberek között? Nekem nincs, köszönöm szépen. 

Nektek van ötletetek miről írhatnék? Kérdezzetek, dobjatok fel témát, bármi!:) Nem harapok, senkit nem küldök melegebb éghajlatra a kérdéseivel(főleg azért, mert lassan Mo. is a szubtrópusi övezetbe fog tartozni). Jó, persze aki tudja magáról, h semmi keresnivalója nincs itt, az ne foglalja az oldalam szinte végtelen tárhelyét. :D  <3 de ezen kívűl tényleg kérnék már visszajelzéseket! Kicsit inaktívak lettetek az elmúlt pár hónapban( ahogy én is)..

Pussz mindenkinek! 

Teljes cikk