Blog

Until It's Gone

A fiú egyik percről a másikra tűnt el. Szokott ilyet csinálni, így nem lepte meg a lányt, várt. Hátha visszajön, de ennek már kicsi volt az esélye, a kérdése már lassan 3 napja lógott a levegőben megválaszolatlanul. 

Néha-néha feltűnt a srác, de semmi. Provokálta ugyan lépésekre, de csak visszaszúrást, és egy-két lövést kapott válaszul, hisz' a lány kezébe még mindig pisztoly volt. Végül megunta a lányzó a várakozást. Elfáradt a keze, elfogyott a vére, belefáradt a nem-tudom-mi-van állapotba. Amikor megjelent a fiú még kapott egy lehetőséget, de nem élt vele.

 A lány egyre mérgesebb, csalódottabb és unottabb lett. Belefáradt a játékba.. Mert ez egy játék, csak épp arra nem számít a srác h megunja. De ő megtette. Egy jól irányzott dobással fejbe találta fegyverével a fiút, és csak annyit mondott: Kössz, ebből nem kérek, szórakozz mással.

Teljes cikk

Pistols at Dawn

Két napja újra bezárkózott. Bezárta magát masszív erődjének védelmező falai közé. A vár bejárata szinte hallhatóan csattant. Újra érzelmi mínuszban van. Legalábbis próbál ott lenni. Nem akarja, h átverjék, de a szíve mélyén tudja, h ez most komoly. Vagyis csak reméli. A Bástyáról kívűlállóként igyekszi figyelni az események további menetét, annak ellenére h elméletben róla van szó. Egy srác áll az égő várárok és a hatalmas kőfal kőfal között. Fentről a lány figyel kíváncsian a következő lépését. Bizalmatlanul fürkészi bátorító, már-már hamiskás mosolyát. Az ég viharos felettük, egyikük se tudja hogy lesz ezután. A fiú kinyújtja a kezét, próbálva ezzel áthidalni a több tíz méteres távolságot. A lány pisztolyt szegez rá, gyanakodva méregeti, nem akar lőni, csak a miheztartás végett tartja maga előtt. Tanácstalanul támaszkodik a bástyának. Vár egy újabb jelre. Meg is kapja, a fiú már mindkét kezét kinyújtotta, mintha azt akarná üzenni, h ugorjon, ő elkapja. A lány csak mosolyog, de a fejét rázza. Bizalmatlan. A múltat nem lehet megváltoztatni, és elfelejteni se szabad. De azért kiül a kőfal szélére, lábát lelógatja, jelezvén, h nincs véglegesen elutasítva az ajánlat. A srác áll, nem tudja mit tegyen. Még mindig pisztolyt szegeznek rá, közben bátorítják és elküldik egyszerre. Villámlik. Pont mellettük csap be, minden beleremeg a hatalmas égzengésbe. A viharfelhők kavarognak felettük, a szél orkánerejűre erősödik. Furcsa nyugodtság uralkodik el a lábát lóbáló lányon, tudja mit szeretnének tőle, és ezzel a tudással felvértezve leereszti a vasrácsot is kapun. Ha akarná, most lezárhatná. De nem akarja. Még nem. Ahhoz túl kíváncsi természetű. Újabbat villámlik, ezúttal már a bástyába csap bele. Egy hajszálon múlik, h nem a lányt éri. Hátrébb húzódik, de fegyverét még mindig fenyegetően maga előtt tartja, kedvesen mosolyogva a fiúra. Csak áll, áll és várja mi fog történni. Vajon feladja a srác? Vajon belecsap a villám? Esetleg elkezd fölfelé mászni? Nem tudja, de egyiket sem bánná. Végül elsüti a fegyvert, a golyó a lentálló mellett fúródik a talajba, a lány fájdalmasan szisszen fel. Mintha őt lőtték volna meg. A szíve mellől szivárogni kezd a sötétvörös vér. De nem érdekli. Azon gondolkozik, vajon szív nélkül lehet-e szeretni?

Teljes cikk

lying on the floor

Még mindig beteg vagyok, de elméletileg hnp már újra az iskolapadot fogom koptatni.
Hogy mi van a sráccal? Hát...az van h nem beszéltünk egy napja, és még mindig nem tudjuk hogyan tovább. Ő váltig állítja h szerinte én beleszerettem, csak nem mondom el... hmmm, mégis honnan veszed te ezt, drága? Jó, a barátnőim, meg akikkel beszélek erről, azok tudják h többet érzek, mint egy kedvelés, de magamnak se merek többet bevallani, így végülis nem igaz, h nem voltam őszinte.. Erre persze kontrának megkaptam a tipikus "többet érzek mint egy barátság" dumát, szóval azt hiszem kivittek vagyunk. Nem tudom jó volt-e ezt mondani neki, de nem akarok pofára esni, ennyi az egész. De úgyis az lesz, nem tudom minek erőlködöm:"D. Ja igen, és elkövegtem azt a hibát, h megosztottam ezt az egészet 13 emberrel, nos ennek az lett az eredménye, h egyik része azt mondja h hagyam a pics@ba a gázolás és a fogadás miatt, a másik része meg, h várjam meg mi lesz, a harmadik nak meg az a véleménye, h megtudnám oldani a távkapcsolatot, hátha jó lesz, próbáljam ki. Tanulság: ilyet többet nem csinálunk. Ez akkor tud ám nagy szívás lenni, amikor magad se tudod mi tévő légy. És Ti? Ti melyik csoport véleményét osztjátok? Esetleg tök mást képvislnétek? Kérek szépen MINDENKIT, aki erre jár és olvassa ezt a posztot, h írjon már nekem pár sort, olyan jó lenne látni h az ördögszekéren kívül is jár erre vki.. most tényleg szükségem lenne a véleményetekre. Ha már tudja 13 ember h mi a szitu, akkor már nem mindegy?:DD Akkor játszunk nagyban!

Várom az üziket:) Wiederlesen! (Ohh milyen kínos lesz ha egy darabot se fogok kapni...és tuti ez leszxdd) #Shadowszerelmiproblémái

Teljes cikk

Afraid

Félek. Ma úgy tűnik változnak a dolgok. Beszéltem a sráccal, többet érez mint egy barátság. Szuper. Én is. Itt tartunk. A múltja miatt nem merek hinni neki, nem merek bízi benne. A fogadás, a pincér csaj... minden zavaros. Szeretnék hinni neki, benne hinni. Remélni, h nem hagy ott, ahogy megszerezte amit akart. Félek h érzelmileg fog manipulálni, mert úgy lehet. Felköltözött Ajkára, isten tudja miért. Igaz, h Debrecen halál messze van Bp.-től, de ebben hol a logika...
Félek, h átvernek. Félek a saját érzéseimtől. Tudom h nincs rózsaszín-köd, tudom h ő LEHETNE az első ""szerelmem"", de nem, nem megy. Főleg azzal a tudattal, h az elsőszerelem sose marad meg. Én miért lennék kivétel? Igen, jól látjátok, végsősoron a csalódás fájdalmától tartok, attól h pofára esem, és lehet h nem tudok majd fölállni belőle. Ötletem sincs hogyan tovább. Az egyik felem bele akar rohanni a dolgokba, a másik meg inkább el a dolgok elől. A legjobb kombó ( igen, direkt írtam le fonetikusan ).
Egyszerre vagyok boldog, és félek.

Teljes cikk

stick, lights go down

Jól indul ez a hét is, lebetegedtem. Úgyérzem magam, mint akit kétszer mostak és négyszer centrifugáztak. Ez persze valószínűleg annak is köszönhető, h a lelkivilágom mostanság  egyre jobban hasonlít egy katasztrófasúlytotta-övezetre. Mint párnapja mondtamvolt, a Balatonakaliban történt gázolás eléggé szíven ütött, különösképp azért, mert a gázoló az a pultos fiú volt, akivel olyan "érdekesen" alakultak//alakulnak a dolgok. Az elmúlt időben voltak olyan megszólalásai amik nekem már sokak(sokkok) voltak, de ez... na ez beütött. Tudtam h nem egy felelősségteljes ember, dehogy ennyire.. Az üzenet váltásainkból arra lehet következtetni, h csak meg akar dönteni, és persze erre is következtettem, de személyesen meg semmi ilyet nem csinált, sőt. 

Már két hete nem beszéltünk. Azt hallottam h beszélni szeretne velem, de mikor... én nem fogok írni neki, az 100. Annyira nem tudom mit is gondoljak, egyáltalán mit akar? Nem fogom leírni miért nem tudom, mert azok túl személyes dolgok, így valószínűleg nem érthető, h miért nem hiszem azt h CSAK fektetni akar. Feltehetőleg ez készített ki ennyire. Utálom ezt. Gyűlölöm. Annyira dühös vagyok magamra, h akár egy napra is képes voltam elhinni azt, h másképp gondol rám, nem úgy mint egy újabb begyűjthető trófeára. Ki nem állhatom, h ennyit kivesz belőlem ez az egész. Alapjáraton nem lenne ő rossz ember. Pasiból van, 21 éves, unatkozik.. Adott a lehetőség, itt egy hiszékeny, hülye, befolyásolható, szingli kamaszlány, Balaton, Nyárvége, stb.. minden adott egy kis szórakozáshoz. Csakhogy: vége a nyárnak, a kamaszlány elment és bizalmatlan mint a kurvaisten. Mi értelme feljönni utána Budára, kérdem én, a kamaszlány. Azt hiszem jobb lesz, ha leteszek arról a hiú ábránról h ebből lesz egyáltalán bármi is. Nem éri meg. Még ha össze is jönne, távkapcsolat lenne a  javából, én bírnám, ő egyáltalán nem, nem az  a hűséges típus. 

Linkin Park: Roads Untraveled(2012), Living Things

Weep not for roads untraveled
Weep not for paths left alone
'Cause beyond every bend
Is a long blinding end
It's the worst kind of pain
I've known


Give up your heart left broken
And let that mistake pass on
'Cause the love that you lost
Wasn't worth what it cost
And in time you'll be glad it's gone


Woah-oo-oh-oh
Woah-oo-ohh
Woah-oo-oh-oh
Woah-oo-ohh

Weep not for roads untraveled
Weep not for sights unseen
May your love never end
And if you need a friend
There's a seat here alongside me


Woah-oo-oh-oh
Woah-oo-ohh
Woah-oo-oh-oh
Woah-oo-ohh

 

A hamis reménynél nincs rosszabb. Inkább tudnám h nem akar tőlem semmit, mint h ne tudjam, h mi is van pontosan.  

Teljes cikk