Blog

i have too much time

Most hogy eljött végre a régóta várt nyári szünet, hirtelen annyi idő szakadt a nyakamba, h azt sem tudom mit kezdjek vele. Elment két nap úgy, h konkrétan semmit sem csináltam. Olvastam. Angolul. Töménytelen mennyiségű novellát és fanfictiont. Sok ötletet kaptam az enyémhez, és meglepetten konstatáltam, h magyarul egy nyamvadt darab sincs abban a témában, amiben írok. Így sajna nincs összehasonlítási alapom, vagyis van, de az más nyelven van, bár eléggé durvákat is találhat az ember, és nem is kell nagyon keresgélnie. Nem tudom mi vitte rá eme perverz lelkeket egy ilyen iromány megalkotásához, de lehet, h inkábbb nem is szeretném tudni. :D  Az igazat megvallva, kellemeset csalódtam abban, h mennyire visszafejlődött az angoltudásom. Csak a furább szavakat nem értem, de még azokat is ki lehet vhogy találni, ha van ez embernek egy kis képzelőereje... Az viszont felettébb idegesítő tud lenne, h először angolul jut eszembe az a mondat, amit mondani akarok, de amikor eljutnék oda, h kimondjam, akkor hirtelen szétcsúszik a nyelvtanja és a fele németre vált. Mégis hogy működik az én agyam, mondjátok már el?!

Teljesen elferdítenek ezek a történetek. Mintha egy tök másik világban járnék-kelnék, majd amikor befejezem, hirtelen visszahuppanok a valóságba, és vmi féle várokást érzek. Igen, ma ott leszek, igen, ma történni fog vmi, és elkezdek újra olvasni, aztán este azon tűnődöm, h nem csináltam tulajdonképpen semmit. Írnék is meg nem is, rajzolnék is meg nem is, leülnék a géphez, de ha el is jutok odáig, akkor elszáll az ihlet, és csak ülök, szörfözök össze-vissza, talán Assassin's Creedezek, de ott sem tudok nagyon mit kezdeni magammal. Csak bolyongok föl-le a városokban, és határvidéken. Nincs hangulatom új játékot kezdeni, de mégis újra kéne játszanom a történetet, legalább egy bizonyos pontig, mert most igencsak szükségem lenne az infokra. Gyahh...olyan semmilyen ez a poszt is. Nem húzom tovább. Mindenkinek szép nyári szünetet!

Teljes cikk

vanisten, vanistenbazdmeg

Vagy legalábbis vmi, ami szeret engem odafenn.

ÁTMENTEM! Kurváradenagyon átmentem! Konfettizápor bitteschön:D 

Az osztályból heten buktak, én az igazat megvallva, többre számítottam... a legjobb K.-nak lett 93,vmennyi%-al ohmyfuckinggodsheisagenius 

 Az esélytelenek nyugalmával rohantam neki az írásbelinek, és ennek az eredménye kárát is látta. Mint az a hajléktalanok, akik vmi féle szórólapot osztogatnak és már maguk sem hisznek abban, h bárki elfogad tőlük egy darabot is. (Én általában kettőt is elveszek, ha nem nyomják a pofámba. És eddig csak egy ilyennel találkoztam.) A szóbelitől érdekesmód' egyáltalán nem féltem, egy kicsit ugyan izgultam előtte, de az egészségesnek mondható. Végtére is, ki nem izgulna előtte? Amúgy tök aranyosak voltak, és végig mosolyogtak is, szóval sejtettem, h itt nem lesz akkora baj. És H. is átment! Vigyázz stay positive-os póló:D 

Jesszus, nagyon örülök. Remélhetőleg mostantól értelmes posztok következnek, bár Ti nem igazán adtok jeleket, de remélem szívesen olvasgattok majd továbbra is itt.

ennyit mára, csók mindenkinek.

 

(ilyet se fogtok gyakran olvasni Shadowtól)

Teljes cikk

basszákmeg

Holnap vizsga, én beteg vagyok. Egyszerűen fantasztikus. Gondoltam küldök vmiféle életjelet a kedves látogatóimnak, h lássák, még nem vállatam a Német nevű fenevad martalékává(csak részlegesen, és ez a szürkeállományolmat érinti kellemetlenül).

Ezt üzenném minden kedves sorstársamnak:

ezt pedig csak úgy:

Teljes cikk

what the..

Rettentő gyorsan pörögnek le a visszaszámlálandó napok. Jövő héten vizsga, utána következő héten szóbeli. 25.-leszek, szóval nem kell bemennem hétfőn és kedden. Jeeej. Érdekes mód' nem félek, najó talán. Igazán kíváncsi leszek arra, h kik maradnak meg jövőre. Remélem kihullik a férgese, és az én kedvenc osztálytársaim maradnak. Fogadtam is H.-val, ha átmegy, akkor még aznap megveszem a Reserved-ben a stay positive pulcsit, D.-vel pedig h sütök macaront. Igen, mert olyat is tudok. A pulcsi rajtam egy konkrét vicc lesz a MindenÁron-napon, de ez a cél. Majd talán teszek föl képet..

Fuhh gyerekek, ha átmegyek a vizsgán biztosan be fogok baszni. Még azon az este. Nem lesz gáz ha fullmásnaposan megyek kövi nap suliba, bár nem lesz tanítás úgyhogy azt hiszem mindegy is. :D

Ma ennyire futotta. Szét vagyok hullva, nem tudok semmire rendesen odafigyelni, sajnálom. Muszáj volt feljönnöm végre egy kicsit, mert nagyon hiányzott már. Bár nem írok mostanában túl tartalmas dolgokat, remélem nem ábrándultatok ki az oldalamból.

 

 

(ui.: a német jótékonyhatásai közé tartozik, az h kihagyom a szavak végét)

Teljes cikk

don't make me sad, don't make me cry

Nem, nem, még mindig nem vagyok szomorú, csak ideges. Jövő héten vizsgázom és úgy érzem, h szart se tudok.
A családomat szinte egyáltalán nem tudom elviselni. Jó, igaz, nem kéne panaszkodnom rájuk, de néhány dolguk egyszerűen irritál. Például nem bírom ha sírdogálnak körülöttem. Én se sírok előttük, mert nem akarom h sajnáljanak, olyankor magam akarok meg birkózni a problémáimmal. De a sírásra való allergiám csak a családra korlátozódik. Sajnos velük egyáltalán nem vagyok empatikus, ez remélem idővel változni fog.
Veletek is így van? Vagy csak én vagyok a családommal ennyire unempatikus?
És még hárommilliószor elnézést, ha tízfelé szakadnék, az se volna elég, annyi dolgom van. Persze a felére még csak idő se jut, így sajnos most a hobbiaim látják kárát az időhiánynak. Emiatt hanyagolom mostanában az oldat is, de behozom a dolgokat. És ha netán eszetekbe jut téma, amiről szívesen olvasnátok itt, vagy érdejelne róla a hosszabb véleményem, akkor valamilyen formában juttassátok el hozzám:)

Gyönyörűséges rémálmokat mindenkinek!

Teljes cikk