Blog

Díjak, vagy nem is tudom mi...kérdezős bigyók

Kaptam 2 ilyen kérdezős bigyuszt, egyet #lou-tól, egyet pedig Ikina-tól, ez úttal szeretném nekik megköszönni^^. Rég nem kaptam már ilyet....tényleg köszönöm! :)

Szóval...Szabályok:

  • 1. Linkeld azt az embert( ez esetben, embereket), aki(k) jelöltek téged erre a díjra.
  • 2. Válaszolj a 10 kérdésre, amit a nevező(i)d kiírt!
  • 3. Nevezz/jelölj te is 10 embert a díjra!
  • 4. Írj te is kérdéseket az általad jelölteknek!
  • 5. Jelezd a jelölteid blogjain, h jelölted/nevezted őket!

Kezdjül Lou kérdéseivel:

1. Hány nyelven tudsz köszönni?(Gyengébbek kedvéért.) Hány nyelven tudod azt mondani, hogy Jó napot!,Szia! vagy ilyesmi?(A magyar már számít 1-nek;))
Lássuk...3-4....azt hiszem
2. Kávé vagy tea vagy kakaó?
Kávéééééxd, függő vagyok:DD
3. Szereted a szivárványt? Mikor és hol láttál legutoljára?
Egyszerűen imádom, Erdélyben, Kolozsváron
4. Melyik az a szám (max 4) ami számodra a leginspirálóbb?
Lana Del Rey - Ride(nem félreérteni) ; b. a. p - No mercy(igen ezt neked köszönhetem><) ; Skillet - Monster(egyszerűen imádom ezt a számot^^)
5. Van olyan zenész aki számodra legenda?
Nagyon nincs, mindenki az....a maga módján
6. Melyik volt életed legszörnyűbb filmje?
Biztos volt olyan.....de már a címére sem emlékszem
7. Van olyan film betétdal amit szívesen hallgatsz?
The secret circle theme song, alice in wonderland theme song, Szilaj
8. Kiskorod kedvenc animációs filmje?Volt amin sírtál?
Szilaj(bár ennek a mesének a betétdalait is szívesen hallgatom), nem egyetlenegy darabon sem sírtam.
9. Világmegváltó terved/ötleted?(Tuti volt..:P)
Volt néhány....azt hiszem Baggio lassú ügetésre tanítása is ezek közé tartozik:P de azt meg is fogom valósítani:) (!!)
10. Szerinted kinek jutott elsőnek ilyen díjazód körbigyót indítani? Ki indította az elsőt? Te indítottál már?Indítanál?
Halványlila gőzöm sincs, nem tudom, nem, kétlem.
 
folytassuk Ikina kérdéseivel:

1. Mi a véleményed a szenvedély betegségekről?

Az, h mindenkinek van egy saját élete, azt tesz vele amit akar, ha cigizik,iszik,drogozik....egészségére, az ő dolga.

2. Lennél öngyilkos?
Igen. Egy lövés a fejbe. A legrosszabb napjaimon meg is fordul a fejemben. Nem egyszer...
3. Ha már itt vagyunk mi a véleményed a halálról? (a három pont közül válassz!)
A) megváltás B) szomorú, nem várt elmúlás C) egyik sem(itt kérlek fejtsd ki bővebben)
C) Semleges, ha eljön,akkor eljön, nincs mit tenni....bár szeretnék mondjuk szellem ként tovább tengődni a Földön....vagy nem is tudom....ez nálam egy igen összetett kérdés.
4. Sportolsz valamit/valamiket? ( mit/miért és milyen rendszerességgel, és milyen okból)
Igen. Röpi, lovaglás. Röpi: heti 3x; lovaglás: suli közben: heti 1x, nyáron: szinte mindennap. Mert egyszerűen nem tudnék élni mozgás nélkül.
5. Mit vált ki belőled a zene? ( mi zajlik a fejedben, a testedben, milyen hangulatod lesz tőle..stb)
Vagy gondolkozok, vagy kikapcsolok. Általában a hangulatomnak megfelelő számokat hallgatok, szóval támogatják az aktuális feelingemet
6. Unod már a kérdéseimet?:D (miért nem?xd)
:PP nem, nem unom. Mert szeretem ezeket a kérdezz-felelek bigyuszokat
7. omg....ilyet még cs leírni se tudnék :S, uh bocsi, de ezt ugrom:(
8. "mindegy mi van elrejtve, az számít amit teszel." erről az idézetről mit gondolsz?
Sokan úgy ítélkeznek, h nem veszik a fáradságot és megismernek. Tehát az ilyeneknél totál mindegy, h milyen vagy valójában, ott belül, ők cs azt látják amit kifelé mutatsz. Sajnos ebbe a problémába énis sokszor beleütköztem, mind2 oldalról.
9. Kedvenc dalod? (szerző+cím) Mi jut eszedbe amikor hallgatod? :)
Skillet - Monster. Háát...h talán van esélyem megtalálni a saját utamat....(ez igazából nem tartozik a dal szövegéhaz, de nekem akkoris ez jut eszembe), talán nem vagyok teljesen selejt.(de ezt cs addig érzem, amíg hallgatom)
10. Bírod a pszichopata, elvont, véres dolgokat? ( Ha igen, mi a véleményed róluk? Ha nem, miért nem?) 
Igen, odavagyok az ilyenekért. Hülyén fog hangzani, de meg tudnak nevettetni az ilyen cuccok.....a véleményem? az meg az, h a világ nem egy rózsaszín, happy hely, igenis vannak szörnyű, véres, pszchiopata dolgok benne, és ezeket nem szabad a szőnyeg alá söpörni, hanem szembe kell velük nézni, állni kell a sarat velük szemben.
 
20 kérdést ha nem baj, nem tennék föl, tehát maradok a 10-nél:
  1. Melyik számot hallgatod perpillanatban? Vagy, ha most nem hallgatsz zenét, akkor, melyik az a szám amit a leggyakrabban hallgatsz?
  2. Neked mennyit számít a bizalom? Volt már olyan eset amikor rájöttél, h tévedtél?
  3. Volt olyan könyv, ami nagy hatással volt rád?( megváltoztatta a világnézeted, bizonyos mértékben a gondolkozásod, esetleg a hozzáállásod vmihez)
  4. Szereted az embereket? (úgy általánosságban, én am utálom őketxd...jo van akit szeretek, de ez most mind1)
  5. Fontosnak tartod a reményt? (ha igen, miért? Esetleg ha utálod, miért?)
  6. Melyik volt a legdurvább horror film, amit megnéztél?
  7. Melyik a kedvenc képed?
  8. Mi a kedvenc idézeted? Miért?
  9. Ki az akivel mindent meg tudsz beszélni? Miért?
  10. Kiért tennél meg mindent? Kiért lennél képes meghozni egy nagy áldozatot? (most, kivételesen a családot nem számítjuk bele)

Ezek lennének  a kérdéseim....10 embert nem is ismerek, pláne 20at...tehát cs néhánynak adom tovább....és nem írták azt h nem lehet visszaadni....muhahahaxd

Akiknek tovább adom: 

 
Teljes cikk

Indulás:(

Most indulok a táborba, úgyhogy nemigen fogok írni....de a cseréket nézni fogom!Ha lesz wi-fi... Addig is, mindenki legyen rosszxd, semmi jót ne halljak rólatok!

Teljes cikk

Tervek a jövőben

Van néhány dolog amit véghez szeretnék vinni a nyáron, a dolgok alatt az oldallal kapcsolatos változtatásokat, fejlesztéseket értem. Tehát: 

  • Új dizi (minél hamarabb)
  • Menüpontok frissítése (Rólam, Kezdőlap)
  • Lehet, h költözöm a gp-ra, amint meg tanulom használni (igaz Lou?), már amúgy létezik, de még közelről sincs kész és úgy néz ki h be sem enged, illetve egyedül egy tapottat sem fogok haladni az új oldallal.

Ennyit mára, kifulladtam, szombaton mazsola-tábor ( f@sznak van kedve menni-.-" ) egészen keddig (home, sweet home...). Ha lesz wi-fi, akkor a cseréimet nézegetni azért fogom, de frisset nem fogok tudni hozni, mert a telom vmiért nem engedi a szerkesztést :S

Teljes cikk

What a hell?! avagy mi a franc van velem??!

Tegnap Y.-nál voltam, eredetileg abból a célból h megbeszéljuk a Dolgokat....no hát ebből nem lett semmi cs óra hosszú csendek és ottalvás...és az ilyenektől mostanában szörnyen kiborulok(mármint az óra hosszú csöndektől). Mint ahogy tegnap éjjel(vagy ink ma hajnalban?) is. Nem szoktam sírni, most azt tettem, az ágya mellett, egy matracon fekve, de szerencsére nem vette észre, vagyis hangosan nem konstatálta...egész este P.-vel beszéltem(P.-vel telefonon keresztül kommunikáltunk, mert olaszban van és ha Y. a laptoppal foglalkozik akkor nekem nincs kivel beszélni, márpedig ezt muszáj volt megbeszélnem vele, mivel Y.-nal nem mertem.), amíg ő a laptopján pötyögött vmit. Sokat segít h vele megbeszélhetem az Y.-nal való problémákat, és h miért nem magával a probléma forrásával beszélem meg(?), teljesen egyszerű. Már küldtem neki egy üzenetet Skypon(a végére bemásolom), erre a válasz egy kemény "fuhh" volt és az h nem akarok-e másnap átjönni, meg h majd akk megbeszéljük,a másnapból végül szerda lett, a beszélgetésből pedig semmi. Majd lehet bemásolom az  irományomat a telómról, mivel az írással vezettem le az idegességemet és a sírhatnékot. De a sírást nem sikerült teljesen legyőzni, a sötétben, amikor már aludt,(vagyis azt hiszem h aludt) még próbáltam visszatartani, de rájöttem h hangosabb az ellene való szélmalom-harc, szóval ink hagytam h had csorogjon a könnyem. Álomba sírtam magam, de vmiért 4kor kipattant a szemem és onnantól már cs részletekben aludtam egy keveset. Végül olyan 10 fele letusoltunk, megreggeliztünk. Megint elő vette a laptopt, nem beszéltünk. Egy kb. félórával később megjegyeztem, h milyen fura már h netről töksokat beszélünk, személyesen meg ülünk egymás mellett mély kussban. Innentől egy kicsit többet beszéltünk, de lassan mennem kellett. Azt h búcsuzóul mit mondott, nem írom le, mert ha véletlen idetévetévedne, akkor magára ismerne. Most biztos azt kérdezitek, h miért is tévedne ide? Mert tudja h van blogom és néha napján olvassa is. Sőt. Azt hiszem a legtöbb bejegyzést elolvasta... A rohadt életbe, mi a frász van velem?! Hogyan tud így kikészíten a legjobb barátnőm? Egyáltalán miért? Totál zakkant volnék? Segítséééég! Még mielőtt teljes elmegy az eszem. Nem értem ezt az egészet, nem tudom mi van velem. Ha valakinek van vmi 5lete, akkor nyomatékosan megkérem h segítsen. Tényleg, nagy szükségem lenne rá.

Teljes cikk

Here i am

Szóval itt vagyok, fura ismét Budapesten lenni. Mert ugye eddig Balatonon voltam, pontosabban Zánkán dolgoztam(lovardában), vagyis dolgoztam volna, ha lettek volna vendégekxd, de senki nem volt, egy-két pónizáson kívül(:@), szóval mehettünk magunknak:)) szinte minden nap lovagoltam(egyszer le is estem...ezt ink nem részletezem, de senki sem tudja), sokat változott tavaly óta(akkor elég sokat zakóztam róla). Tegnap megjött N. vele is kimentem terepre, irtó jóóó volt...nyusziugrásban végig vágtáztunk egy rétet teljes hosszában, majd pedig csővágtában egy emelkedőt. A végén pedig lefejeltem egy ágat...de jól éreztem magam. A nyár első és egyben állandó feladata: Túlélni:DD

Teljes cikk