Blog

Újítások

Tervezek néhány újítást az oldalon....nem, még nem költözöm -a gp-s oldal sehogy sem áll- (megmondtam, h nem fog ez menni #lou).

Tehát:

  • Új kinézet
  • Összefoglalni ki kicsoda, csak h értsétek:)
  • Lehet, h nicknevet váltok....(előkészítve a gp-re váltást)
  • Egy "Hírek" menüpont beszúrása (új bejegyzés, szavazás, dizi váltás...stb)
  • Vendégkönyv törlése(?)

most hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még biztos kiegészítem a listát

Teljes cikk

Statisztika

Háát...elértem az 1600-as látogatási számot, mindenkinek nagyon köszönöm, h nap mint nap benéztek hozzám, remélem nem okoztam csalódást senkinek az elmúlt 3 hónapban. Ha hiszitek, ha nem, nagyon sokat jelent számomra az h van akit érdekel mi van velem, mit gondolok. Azért azt szögezzük le, h nem azért kezdtem el blogolni, mert nincsenek barátaim, v vmi hasonló. Egyszerűen szeretem kiírni a dolgokat magamból, persze ezt megtehetném egy naplóban, vagy egy zárt blogon.... de azért megakarom osztani eme gondolatokat a világgal(xd). Az meg egy külön plusz h mindezt arctalanul tehetem meg, nem arról van szó, h ezeket nem vállalnám fel személyesen....cs néha - szerintem mindenki volt már így ezzel - jobban tudom megfogalmazni írásban a mondani valómat, mint szóban. Bár vannak - számomra - furcsa dolgok....pl, h többen látogatnak az USA-ból, Oroszországból, Kuwaitból, mint Magyarországból.....de ettől függetlenül nagyon nagyon köszönöm mindenegyes látogatómnak!:)

Teljes cikk

Ha most minden tökéletes, később biztos nem lesz az

Igyazából a mai nap nincs semmi okom panaszra, sőt. (lovas posz, akit nem érdekel az ugorjon) Baggio eszméletlen sokat változott tél óta. Jó irányba:) . Nagyon tanulékony, és szeret is velem dolgozni(hála az Égnek). Földről minden okés volt. Sikerült végre megtanítanom neki a lassú-ügetést, már lassan át is mentünk piaff-ba(helyben ügetés, de ez már a hátán ülve történt). Mikor felültem rá már elég fáradt volt, de még volt benne szufla, talán kicsit több is mint hittem...vágta közben rendetlenkedett is egy keveset, de had csinálja, max megfenyítem, legalább tanul belőle. Miután már vágtatni nem akart, elkezdtem vele gyakorolni néhány alapvető díjlovagló figurát. Többek között a lassú-ügetést.....a piaff-ra törekszem, de kezdetnek ez is nagyon jó:). Remélem Y. így már hajlandó lesz tovább lovagolni tanulni, jó lovas lesz belőle, de meg kell tanulnia bízni. Anélkül semmi nem működik. Sajna van egy olyan érzésem, h következő alkalommal nem lesz ilyen jól kezelhető Baggio.

                                                   

Teljes cikk

Ha elsőre nem sikerül, fuss neki még egyszer:)

Igen, néhány barátnőmmel konzultáltam az Y.-nal lefolyt beszélgetésről.....kedves barátnőm, XY. azt tanácsolta h írjam le végre normálisan, mert az hülyeség amit eddig firkáltam neki.(aki nem érti ezt a bejegyzést, az olvassa el az előzőt) Meg tettem. Nem fogom bemásolni, mert az egy dolog h leírom ami a szívemet nyomja...de azért jobb nem mindent kitálalni a nagyvilágnak. -Akit érdekel az dobjon meg egy mail-el.- Szóval, a válasz kellemes csalódást okozott. Arra számítottam h már a töke tele van az én lelkizésemből...stb. Ehhelyett azt írta, h egy nagyon jó barátja vagyok, mert meghallgatom és elfogadom. :') ari. Örülök, h végűl jól sült el a dolog. És köszii XY.! A kedvem ettől jobb lett....de kitudja meddig...Egy idézettel búcsúznék(amúgy nem igazán bírom az idézeteket, de ez egész jó): "Élvezd amíg van mit, mintha ez a perc lenne az utolsó. Nem attól haladsz előre ha össze vissza futkosol." 

Teljes cikk

I'm a crazy, stupid, unthinking girl

                                                                

Így visszanézve, mostanában nem volt blogosabb bejegyzésem. Ezer bocsánat....az az igazság h nagyon nincs miről írni...de talán van olyan dolog amit azért megemlíthetnék. Megint egy lelkizős poszt következik, aki ezt nem bírja, azt kérem hagyja el a bejegyzést.Köszönöm.  Szóval, elmondtam Y.-nak amit gondolok, meg néhány problémát, s h ezt ellensúlyozzam, megmondtam neki h nagyon sokat jelent számomra a barátsága, kötődök hozzá. EZ VOLT ÉLETEM LEGNAGYOBB HÜLYESÉGE! Mivel ő balatonon van ezért neten beszéltük meg, újabb hülyeség, a válasza erre h nem érti mi a problémám, és h az egész arról szólt h mennyire kötődök hozzá(b@szki, cs a lényeget nem fogta fel....) és h miért nem ilyen(sosem várnék el ilyet senkitől), mert h ő ezt nem mutatja ki, és nem szokott változni. Jó, hát ezekután nagyon szarul voltam, de főleg ez a mondat ütött meg: "az egész arról szólt, hogy te mennyire kötődsz hozzám és h én miért nem vagyok ilyen"(Nem. Ez nem igaz, nem csak arról szólt. De ezt már nem írtam neki. Ott volt végem.) Ettől a mondattól kezdve folyamatosan vonultam vissza. Hülyeség volt leírnom. Mi a frászért írtam le?? Úgysem fog változni, nem is akar, senki miatt nem fog. Én és az idióta "világmegváltó" ötleteim(tessék #lou, itt egy másik). Most egy sült baromnak érzem magam, és kiszolgáltatottnak, tudom h nem fog ezzel visszaélni, megbízom benne, de úgy gondolom, h jobb lett volna ha ezt nem tudja, bár bizonygatta h nem is vagyok az...stb, de nincs igaza. Még írtam vmit neki, de erre már nem válaszolt, sztem lement, v nemistudom....el sem köszönt....kedves....mind1 ez van, remélem nem fog ezekután más szemmel nézni rám.

 

                                                                 

                                                                                  

 

Teljes cikk