Blog

élek még

ahoj everybody!

Megvagyok, hnp nem megyek suliba, ennek megfeleően készülök végre T.-nek ide egy meglepetéssel;). És lesz kézzelfogható része is a dolognak.

Másrészt, egyesek takarodjanak innen a picsába. 

Byee. Jó éjt mindenkinek!

 

Teljes cikk

minden, avagy ömlesztett bejegyzés

At first, nem rég volt T. szülinapja, erre még egy külön bejegyzésben ki fogok térni. Second, cipellőmről ígértem képet:

Third, osztálykirándulás...na hát az egy külön történet. Egerben voltunk, mi H.-val, G.-vel és B.-vel sörrel kezdtük Déliben a reggelt, onnan irányba vetüttk a Keletit. Pont előttünk akasztottak le a rendőrök egy cigányt bogyókkal. F@aszán indult a napja szerencsétlennek... Az odaút nem volt vészes, miután lejártuk a lábunkat a szállás felé, mehettünk a belvárosba, kaptunk időt arra, h kajáljunk. Találtunk egy tökjoo Gyrosost, igaz én csuklóig úsztam a szószban.. xd délután fele vettünk pár doboz sörikét, aztán komótosan visszaindultunk a szállásra. Mivel Fa.-nak szülinapja volt, ezért a csapat 89%-a hozott vmi piát és töménytelen mennyiségű cigit.   A társaságom hátra vonult rágyújtani, közben azon parázva, h mi lesz ha ternyák észreveszi őket. Így hátravonultunk az asztalokhoz B. kivételével, ő a sarkon cigizett. Brilliáns ötlet..  Végül, lehet bevonzzottuk, lehet nem, megjelent az ofőnk. Ránézett B.-re, elsőre talán nem is vette volna a kezében lévő szálat, de erre a nagyon értelmes hímegyed fogta magát, és beleszívott. B. faszagyerek, B. megtehetixd  Tanárnő nézett nagyokat, majd közölte h tudtával még nem múlt el 18, úgyhogy legyen szíves, és ne előtte dohányozzon. MIndenki arra számított, h majd kap vmit, de semmi. Ritka jófej ofőnk van, elhihetitek. Eközben M.-éknél üvöltött a zenének csúfolt valami, és a bentlakók már kissé be voltak csiccsentve. Ezután pár óráig nyugi volt, mikor besötétedett, és jól bealapozott a társaság, egy része leült a tábortűzhöz, amit két 20as csávó csinált. Jóarcok voltak, bár ők se voltak már teljesen józanok. Kb 10 perc múlva beütött a baj M.-éknél: lebuktak. És nem az ofőnél, hanem ternyáknál, a némettanárunknál. Utólag kiderült miért, E. kinnt hagyta az asztal közepén az üres Kalinkás üveget. Most erre mit lehet mondani?!><" Mindegy, a tanárok kiakadtak picit, de nem volt semmi. Ebben a szobába történtek khömm igen érdekes dolgok..

H. ki volt a pasija miatt, mondjuk ezt megértem. Nem irogatok mások magánéletéről, szal kussolok erről. J. is kicsit többet ivott, de ők úgy 1 óra fele elmentek a szobánkba lefeküdni, illetve nem, mert J. félórát telefonált egy sráccal, aki minden hülyeséget hallott, ami a szobában elhangzott^^'. Komolyan, ne akarjátok tudni, h milyen értelmes beszélgetéseket folytattunk. Durvák. Nagyon. Illetve két gyerek be is tépett, bár ez várható volt, de azért na. Ezeknek megfelelően a másodiknap mindenki másnapos volt, nem voltak nagyon programok, elmentünk a tuk-tukkal(alias kisvonat) Szépasszony-völgyébe, majd vissza, kedvenckisbarmaim minden helyesnek tűnő srácnak kiabátak viccből, okoztunk néhány érdekes percet az egrieknek, az tuti. A visszaút szar volt, feel like a sauna, az eső is esett, majd elállt. Oké Május, oké, mi megértjük. Sőt volt aki még ma harmadnapos is volt>< idiot.

Mára ennyit, byee-byeee

 

Teljes cikk

mi már sose leszünk ismét jóba

20 év múlva, majd mint ismeretlenek megyünk el egymás mellett az utcán. Aztán elmerengünk, vajon miért volt annyira ismerős az az arc? És eszünkbe jut. Egy régi ismerős. Egy nagyon régi, elfeledett ismerős.
20 év múlva, majd mint két felnőtt nő, ülünk egymás mellett és nevetünk ezeken a hülye dolgokon. Nevetünk és örülünk, hogy felül emelkedtünk rajtuk.
Vagy nem. Nem tudom mi lesz 20 év múlva, de rajtunk múlik, az egyszer bizonyos.

Halványlilagőzömsincs hogy keletkezett ez a förmedvény, de remélem nem sérti nagyon a szemeteket. Holnaptól osztálykiránduláson leszek, Egerben(szerdáig nem leszek). A srácok mostmár minden bizonnyal részegek lesznek, bár szerintem nem kéne rögtön az első évben elszúrni a dolgokat, de if you feel that... Senkiről ne halljak jót, legyetek rosszak!;D byee-byee

Teljes cikk

strange feeling

Az éjszaka közepén egy fehér villanásra, és hirtelen szúró fájdalomra ébredtem. Mintha szíven szúrtak volna. Fura volt, nagyon fura érzés volt. Aztán összeálmodtam mindenféle hülyeséget. A mai napom amúgy halál unalmas volt, lementem tesómnak ajándékot venni, aztán nagyimékhoz mentünk át. Ott az izgalmak tovább fokozódtak.
Amúgy boldogan jelentem be: az oldal elérte a 17 ezres látogatottsági számot, és ezúton szeretném ezt megköszönni Nektek. Jó érzés látni napról napra, h milyen sokatokat érdekelnek a mindennapjaim. Sokat jelent. Tényleg nagyon köszönöm. És ebben az egészben az a legnagyszerűbb, h még egy éves sincs a blog. Azt hiszem a jövő héten lesz egy éves.
Mára ennyit terveztem, de arra gondoltam, h esetleg lehetnének témáim. Esetleg ötlet? Bármi? Tudom, h kevesen vagytok nálam aktívak, de most kivételesen írhatnátok:) Laters

Teljes cikk

fuck off.

Mi történne ha végre elárulná nekem valaki, h mit keresel még itt, Y.? És minek irogatsz? Hogy lehet valaki ennyire... áhh, nem írok semmit. Nem írok semmit. Végülis csak a 10 ezres látogatottságot növeli. De akkor is... takarodjon már innen a francba. Mit akarsz tudni? Mondd meg. Ennyi porc talán van benned valahol..Faszkivanmárvele.
Jó ennyit a hiszti részéről.
Ma vásárolni voltam. Vettem egy gyönyörű fekete, szegecses magassarkút:3 majd teszek ki képet. És megvettem volna az Assassin's Creed III. Liberation-t, de persze nem volt. Miért is lenne, hamár egyszer lehúztam a belem a Mammutig. Csak a KÖKIben van, vagy az Europarkban, na odáig nem megyek el, főleg h pár héten belül hoznak utánpótlást. Vagy akár meg is kérhettem volna h egyet küldjenek már át ide. Ez persze itthon jutott az eszembe. Hol másholxd. Pedig annyira szerettem volna játszani rajta. Nyauuu. Igen, újabban nyávogok, méghozzá szószerint. Rámtört az alkothatnék is, van egy cuksi holdacskás lámpám, asszem IKEA-s, nos, ez sárga volt eredetileg, csakhogy a szobám nagyrésze lila, ciklámen, vörösbor-színű...usw. Szóval nem tetszett és lefestettem akrillal. Állati jól néz ki!:3 Még azt tervezem, h festek rá ezüsttel valami motívumot, vagy talán írok rá valamit. Na, ennyit mára. Byeee.

Teljes cikk