Blog

csak úgy

Olyan blogolhatnékom volt, meg találtam két képet, és ezeket mindenképpen meg akarom osztani Veletek:3. Nem, nem magamról. Azt már meg tette helyettem Y. drága. És ha még nem köszöntem volna meg neki, akkor megteszem: Köszi, gerinces volt, bazdmeg! :). 

Also dann, írhatnékom volt, de nem tudom miről írjak. Azért talán tudok kanyarítani egy rendes posztot...vagy nem. 

Nem rég kijött Lana Del Rey új száma: West Coast. Ha 300x nem hallgattam meg, akkor egyszer sem. Egyszerűen imádom a hangját, a stílusát, talán a Lizzy Grant-es évein kívűl minden számát szívesen hallgatom.  Hamár stílusokról van szó, akkor milyen jogon ítélünk el bárkit is? Vegyük mondjuk a tetováltakat, vagy a punkokat, vagy bárki mást, akiket a társadalom fenntartással fogad, mert testmódosítással fejezik ki önmagukat (jó, ebben az esetben a punkok..namind), őket azért ítéli el az emberek többsége, mert mások, mint az átlag. Máshogy néznek ki, máshogy gondolkoznak. De komolyan, attól még nem lesz senki rossz ember, h tetováltat esetleg piercinget hord. Ezzel fejezte ki magát, hátistenem. Ez olyan nagy probléma? Szerintem addig bárkit és bármit el lehet fogadni, amíg nem ártanak a környezetüknek és az élőlényeknek. Ez amúgy csak azért jutott eszembe, mert szerdán erről volt szó németen. Natürlich, auf Deutsch. És igen, tudom, h kicsit felületesen fogalmaztam, most még. Majd bepótolom. Ha megjegyzésetek, vagy észrevételetek, esetleg személyes tapasztalatotok van ebben a témában, akkor írjatok. Mailen, chaten, vendégkönyben.. tökmindegy. Várom az üziket/véleményeket!;D

 

itt vannak a képek:

jó, hát nem a leghelyesebb, de na. (:3)

Teljes cikk

de majd mások... (+egy kis személyes)

Annyiszor hallottam már ezt a mondatot: "én elfogadom, én nem adom vissza, de majd mások igen", sőt gyakran mondogattam én is. De ez hülyeség. Mindenki így gondolkodik, mindenki azt mondja, h majd mások nem fogják elviselni. Nem! Ha valamit gondolsz, ha valami nem tetszik, akkor azt NEKED kell kimondanod, más nem fogja helyetted, vagy már késő lesz. Én majdnem beleestem ebbe a hibába. De csak majnem. Amit kaptam, azt visszaadom, kamatostúl. Amit gondolok azt kimondom, mégha nem is bunkóőszinte-módon, de ki fogom mondani. 

 Ebben a témában akár az én hibámimból is lehet tanulni, sosem mondtam meg a valódi és egész véleményemet egy embernek, hiba volt. Random nem akarok odamenni hozzá és a fekete-kishitler-fejéhez vagdosni mennyire megvetem, vagy mennyire nem tudok a viselkedésén napirendre térni. Egyrészt, mert  ha már meglátom megbasz az ideg, másrészt mert fel tudnám vele törölni a sulit:D. Nem akarok felesleges balhét. És "szerencsémre" még gimiben is boldogítani fog. Mekkora mázli. Komolyan. De ez azt jelenti, h mazsola is lesz:DD. Ez viszont számára előnytelen. Jó, na ennyit a személyes-szekcióról. És leálltam ezzel a témával. 

Ma volt a gimis ballagás, a végén le akart szakadni az ég, de csak később tette. Amikor épp behurcolkodtunk, jellemző. K.-val, H.-val és F.-el mentünk haza a Moszkva felé. Igen, ez egy közérdekű és nagyon hasznos információ volt. 

Hétfőn és Kedden Egerben leszünk az osztállyal, és van egy olyan érzésem, h nem lesznek józan állapotban. És cigifüsttől sem leszünk mentesek. Éljen a 9.n! 

(Még készülök egy leges-legutolsó figyelmeztetéssel, és lehetséges h belefoglalom az anno sokat emlegetett elemzés teljes változatát. Még nem tudom. Lehet.)

Teljes cikk

szúrjam vagy szívjam?

Nagyon sokat beszélnek körülöttem a drogos témáról, talán már szinte a mindennapjaim részévé vállt. Néha vicc tárgya is, pedig egyáltalán nem kéne annak lennie. Najó, nem egy "ne drogozz, mert veszélyes és káros" kiselőadást akarok tartani, csak a véleményemet akarom megosztani veletek.
Also dann, fura egy olyan dologra nemet mondani, amit ki se próbáltál, de ebben az ügyben azért szerintem kicsit más a dolog. Egy szál cigitől nem leszel függő, ahogy egy joint-tól se, remélhetőleg. Igazából én totál elfogadom, tolerálom, amíg nem durvul el, és az illető átlépett egy bizonyos kort. Mostanában, - nem tudom velem van-e a baj - de rosszul vagyok attól, ha hallom vagy látom h 12 éves tinipicsák épp arról sztorizgatnak h a hétvégén ki hogyan b@szott be, vagy kivel kuratta meg magát. Bebaszcsi, betépcsi és társai. De a kedvenc szorim az az, h 14 évesen annyira nagylánynak érezzük magunkat h betépünk és iszunk, aztán meg rákenjük arra h vkit csak így tudtunk elfelejteni, nyilván. Csakis. Biztosan. Fuhhbakker, gyengébb indok a nagylányvagyok életérzés elrejtésére? Jó, 14, az nem olyan vészes, csak akkor már mondjuk meg, ki akartuk próbálni, vagy tudomisén.
Az igazat megvallva, néha már kicsit unom az osztálytársam "így bebasztan, úgy betéptem" sztoriait. Minden fucking hétre jut egy hasonló mese, csak a nevek változnak. De a hab a tortán h ezt már vagy 12-13 éves kora óta csinálja. Nagygyerek.
Nem tagadom, egyszer én is kipróbálnám, de csak olyanokkal akiket ismerek, és csak keveset. A cigit már próbáltam, de nem a szívem csücske. Ha felidegesítenek jó, de többnyire csak nézem ahogy ég, és néha beleszívok. Mondjuk jobb mint az előző feszültség-levezetésem, szal:D. A mai napom amúgy jó volt, talán van egy enyhe agyrázkódásom, nem vészes. Lehet ezért írtam ilyen sületlenséget. Na, byeee.

Teljes cikk

bele a webes éterbe

Vicces h vannak olyan emberek, akik nem mernek a szemedbe nézni se, de azért a neten nagy a pofája. Nem meri megmondani a véleményét, nem mer válaszokat adni. Tudtam h ez lesz, tudtam, h nem lesz annyi porca, gerince pláne nem, h felvállalja. Na mindegy, nem lepett meg, pont. Ugorjunk. Holnap 90 perc tömény rettegés várható, két hét múlva osztálykirándulás és igazából nekem mostmár a suli olyan hol benn vagyok, hol nem. Jeeej. Aztán vizsga, talán meglesz. Nyáron Németország, Svájc, meló...mozgalmas lesz. Meg talán fesztiválok:3 Iron Maiden koncert. Jó leeeesz. Ma H.-val és D.-vel voltam Művészben(kávézó), nagyon jól elbeszélgettünk, bár még mindig cigarettaszagom van(kisbarmaim rám fújták a füstöt♥) és tiszta pitypang-szösz a hajam. Azt hiszem gyakrabban kéne így összejönnünk. Vicces h mennyire egyezik a véleményünk egyes személyeket illetően. T.-t mindenki cukinak és jófejnek tartja:3. Hmm,de a többit...talán még két embert bírnak abból a társaságból. Durva lesz a Mazsola-avatás, hehehh, és nem csak nekem köszönhetően, tőlem csak pár ötlet fog származni. Muhahahhahh. Wiederlesen!

Teljes cikk

last warning

avagy utolsó figyelmeztetés. Mérges vagyok. Nem kicsit. Igazából már pénteken betellt a pohár a "kedvenc" ismerősömmel. Van pofája, van pofája végig mutogatni a beszélgetéseinket az osztályában, ráadásul azokat, amiket külön megkértem, h ne tudja senki. Igen, a durva hobbimra célzok. Amúgy meg, mi a jó frászt keres itt?? Jó, felőlem jöjjön fel, olvasgasson, de mit keres itt napjában 27szer, mit olvas vissza ennyit? Utána pedig nekem ne irogasson még itt "anonim"ként (on,strey), h ugyan mi bajom van, miért csináltam azt, amit csináltam. Komolyan, szerinted nem feltűnő kicsit, h írsz először blogra névtelenül, majd miután oda nem válaszolok, írsz messengeren ugyanazzal a kérdéssel? Tényleg nem? Azt hiszem nagyjából tudod mi a bajom, és azt is tudod miért csináltam. Legközelebb, ha kíváncsi vagy valamire, akkor leszel szíves fbon írni. Fuhh ember, én tényleg nem értelek. Próbáltalak megérteni, de nem megy. És ideje lenne összeszedned magad és legalább kiporcosodni, a saját érdekedben. Mit akarsz? Mit keresel? Miért nem írsz személyesen ha tudni akarsz valamit?   Nem reménykedek h ezen kérdésekre bármikor is reagál majd, valahol mégis számítok erre a fordulatra. Csalódtam benne. Visszaélni a bizalmammal, és ez már régebbóta megy. Én is tudok róla gázosabb dolgokat, de mégse mutogattam körbe, kürtöltem ki fűnek-fának. Bánt, h ezt csinálta, és nem tudom, h most igazából mit is gondoljak. És azt se h mit tegyek. De azt tudom, h mindenképp tartozik egy őszinte és valós magyarázattal.

Teljes cikk